Hozzávalók:
375 g jázmin rizs
500 g csirkemell
3 evőkanál vaj
300 g konzerv kukorica
300 g zöldborsó
1 evőkanál olívaolaj
2 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
petrezselyemzöld
oregánó
majoránna
só, bors
300 ml víz
Elkészítés:
A rizst főzzük ki, majd tegyük félre. A kukoricát pirítsuk meg kissé kevés vajon, majd 10 perc párolás után tegyük félre. A fagyasztott borsót szintén forró vízben kissé pároljuk meg annyira, hogy még roppanós legyen. A hagymát vágjuk apróra, míg a fokhagymát nyomjuk össze.
Kezdjük el pirítani a hagymát, majd tegyük bele a fokhagymát. Pár perc után beletesszük a kockára vágott csirkemellet és fűszerezzük. Egészen fehéredésig sütjük a húst, majd hozzákeverjük a borsót és a kukoricát.
Jól összekeverjük és végül a rizst is hozzáadjuk a húshoz. Összekeverjük és pár percig pirítjuk így együtt az egészet. Végül sajttal megszórva tálaljuk.