22 °C
tiszta égbolt
2025. június 06., péntek
Norbert, Cintia

Borsós-spenótos tészta

2016. január 24.
7.4221
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyon könnyen elkészíthető tészta étel, ami nem tartalmaz húst, így vegetáriánusok is fogyaszthatják. A gyerekek imádják a tésztát, így ezzel a recepttel a spenótot is megkedveltethetjük velük.
 


Hozzávalók:
250 g tészta
200 g zöldborsó
200 g spenót
1 evőkanál vaj
200 g sajt
só, bors

Elkészítés:
A spenótot fonnyasszuk meg kevés vajon néhány perc alatt. A tésztát bő sós vízben főzzük ki és szűrjük le. A tészta vizébe dobjuk bele a borsót és pár perc alatt főzzük puhára. Végül keverjük össze a spenótot, a borsót és a tésztát.

Szórjuk meg sajttal és sóval, borssal. Ha szeretjük a fokhagymát, akkor egy keveset adhatunk a spenóthoz.
5 hozzászólás

baboka

10 éve, 2 hónapja és 3 napja

Képen nagyon jól néz ki.

válasz erre

csillucs

10 éve, 2 hónapja és 4 napja

Ezt elmentem, csajoknak megcsinálom majd.

válasz erre

Minoni

10 éve, 2 hónapja és 4 napja

Egyszerű és finom.

válasz erre

Cynthia

10 éve, 2 hónapja és 4 napja

Fincsi, imádom a tésztátmosolygó smiley

válasz erre

bonita

10 éve, 2 hónapja és 4 napja

Jól hangzik nagyon.

válasz erre