0 °C
borús égbolt
2023. december 02., szombat
Melinda, Vivien

Borsos-mustáros grillezett csirke

2023. május 15.
73.4071
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyszerű nyári étel, amit bármelyik hétvégén el lehet készíteni. Az alappácból érdemes akár nagyobb adagot is készíteni, így más húsokhoz is fel lehet használni, ha valaki éppen unja már a csirkemellet.
 


Hozzávalók:
500 g csirkemell
2 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál mustár
1 teáskanál frissen őrölt bors
1 kávéskanál őrölt fehérbors

kevés olaj

Elkészítés:
A csirkemellet tisztítsuk meg és tetszés szerint szeleteljük fel, de egyben is lehet hagyni. Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat a páchoz, amit kevés olajjal krémesebbé teszünk. Ezután megkenjük a csirkéket, majd hagyjuk egy órát a hűtőben pácolódni. Végül grillen vagy akár serpenyőben kisütjük.

A pácot tarjához, karajhoz és csirkecombhoz is lehet használni.
1 hozzászólás

pilótakeksz

7 hónapja, 4 napja

Ilyet szoktunk venni boltban, nagyon finom.

válasz erre