5 °C
enyhe eső
2024. december 10., kedd
Judit

Borsos-mustáros grillezett csirke

2023. május 15.
73.9451
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyszerű nyári étel, amit bármelyik hétvégén el lehet készíteni. Az alappácból érdemes akár nagyobb adagot is készíteni, így más húsokhoz is fel lehet használni, ha valaki éppen unja már a csirkemellet.


Hozzávalók:
500 g csirkemell
2 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál mustár
1 teáskanál frissen őrölt bors
1 kávéskanál őrölt fehérbors

kevés olaj

Elkészítés:
A csirkemellet tisztítsuk meg és tetszés szerint szeleteljük fel, de egyben is lehet hagyni. Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat a páchoz, amit kevés olajjal krémesebbé teszünk. Ezután megkenjük a csirkéket, majd hagyjuk egy órát a hűtőben pácolódni. Végül grillen vagy akár serpenyőben kisütjük.

A pácot tarjához, karajhoz és csirkecombhoz is lehet használni.
1 hozzászólás

pilótakeksz

1 éve, 8 hónapja és 14 napja

Ilyet szoktunk venni boltban, nagyon finom.

válasz erre