Hozzávalók:
6 db csirkecomb
só, bors
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 ág kakukkfű
3 teáskanál mustár
1,25 dl fehérbor
2,5 dl alaplé
1 teáskanál olívaolaj
1,25 dl tejszín
Elkészítés:
Egy serpenyőben hevítsünk olajat és pirítsuk meg rajta a sóval és borssal megszórt csirkecombokat, majd tegyük őket egy hőálló tálba. Ugyan abban a serpenyőben elkezdjük megpárolni az apróra vágott hagymát és fokhagymát, adjuk hozzá a kakukkfüvet. Alacsony hőfokon pároljuk, majd ehhez adjuk a bort, a mustárt, az alaplevet és az egészet felforraljuk.
A mustáros boros szószt öntsük a csirkékre és 180 fokos sütőben 45 percig sütjük. Vegyük ki, majd a szószhoz keverjük a tejszínt a legvégén és néhány percre még toljuk vissza a sütőbe a csirkéket.