7 °C
tiszta égbolt
2024. április 17., szerda
Rudolf

Bonnie Ohara: Hogyan legyünk profi kenyérsütők? - könyvajánló

2020. június 06.
22.0391
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ez elmúlt időszakban sokan próbálták ki otthon a kenyérsütés csodáját és sokan ismerhették meg a kovászkészítés rejtelmeit. A többség biztosan megszerette az otthoni "pékséget", azoknak pedig ez a könyv kötelező lesz a könyvespolcokon. Bonnie Ohara pékmester könyvében egyszerűen és érthetően írja le a kenyérsütés rejtelmeit.


Kenyeret sütni lehet egyszerűen és bonyolultan is, attól függően, hogy milyen végeredményre vágyunk. A karantén alatt sokan böngészték a netet, hogyan készíthetnének finom házi pékárut a családnak. Most számukra tökéletes és nélkülözhetetlen a Hogyan legyünk profi kenyérsütők? című könyv. A könyvben különböző receptek mellett megismerhetjük a kenyérsütés minden csínját bínját. Egészen az alapoktól kezdhetjük a tanulást.

A könyv pontosan leírja milyen eszközök kellenek a sütéshez és a dagasztás, valamint a kovász készítés rejtelmeibe is elkalauzol. Egy-egy recept ismertetése után arról is szót ejt a könyv, hogy milyen buktatói, hibái lehetnek, így elkerülhetjük ezeket.

Bonnie Ohara: Hogyan legyünk profi kenyérsütők? - könyvajánló - 2. kép

Ha Te is szeretnél profi pék lenni otthonodban, akkor mindenképpen szerezd be Bonnie Ohara: Hogyan legyünk profi kenyérsütők? című könyvét. (Alexandra kiadó, 4.500,-)
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

4 éve, 2 hónapja és 9 napja

Uhh de jó könyv. Ebből talán nekem is sikerülni megtanulni a kenyérkészítést.

válasz erre

pilótakeksz

4 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ezt be kell szereznem!

válasz erre