Hozzávalók:
200 g étcsoki
180 g vaj
150 g cukor
100 g liszt
3 db tojás
2 db banán
3 evőkanál mogyoró
1 csipet só
Elkészítés:
A csokit törjük össze egy edényben, majd adjuk hozzá a darabokra vágott vajat és együtt olvasszuk meg vízgőz felett. Ha megolvadt, akkor tegyük félre kicsit hűlni. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd belecsurgatjuk a megolvasztott csokit és hozzá adjuk a lisztet, valamint a sót. Jól elkeverjük a masszát. Egy kisebb tepsit vajazzunk ki vagy tegyünk bele sütőpapírt és öntsük bele a masszát.
A mogyorót szórjuk bele, valamint a karikára vágott banánszeleteket. Ízlés szerint helyezzük el rajta, majd előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha kívül már picit ropogós, belül pedig egy kicsit folyós. Kis pihentetés után már lehet is tálalni.