15 °C
szórványos felhőzet
2025. május 22., csütörtök
Júlia, Rita

Baconbe göngyölt csirkecomb filé

2016. április 16.
11.2721
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ha egy gyors és látványos ételt szeretnél készíteni, akkor az alábbi receptet érdemes kipróbálni. Elkészítése gyors és nem igényel sok tudást sem. A csirkecomb filé egy szaftosabb hús, így ha már unod a csirkemellet, akkor ezt készítsd el.


Hozzávalók:
600 g csirkecomb filé
kevés olivaolaj
250 g szeletelt bacon
2 evőkanál liszt
1 teáskanál pirospaprika
só, bors

Elkészítés:
A csirkéket mossuk meg, majd tegyük félre. Egy tálban keverjük össze a lisztet és a fűszereket. Ebben forgassuk meg a csirkecombokat és tekerjük be őkt a baconbe. Egy kevés olajjal kenjük ki a tepsit, majd helyezzük bele a tepsibe a csirkerészeket.

Előmelegített sütőben, 180 fokon egy órán át sütjük a letakart csirkéket. Végül levesszük a fóliát és egy picit megpirítjuk a húst. Friss salátával kínáljuk.
4 hozzászólás

Linda

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ezt még meg is jegyzem. mosolygó smiley

válasz erre

Sonci

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

Jól hangzik és hamar meg is van. mosolygó smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ez valóban egyszerű mosolygó smiley

válasz erre

blondi

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

Szeretem az ilyen csirkés baconös recepteket. mosolygó smiley

válasz erre