8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

3 megdöbbentő baba-mama sztori, amitől garantáltan tátva marad a szád

2022. január 19.
64.8861
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Az édesanyák élete sokszor nem könnyű, ám sajnálatos módon nem mindenkinek adatik meg, hogy megtapasztalja ezt a csodát. Szerencsére számos lehetőség áll rendelkezésre, aminek okán lehetséges a szülővé válás. A mai cikkünkben viszont 3 olyan érdekes sztorit szeretnénk bemutatni, amik között szomorú, ám megható történetek is meglapulnak a babavárás kapcsán. A történetek mindegyike igaz és ezáltal még színesebben láthatjuk, hogy micsoda forgatókönyvek is vannak a világban, amik révén újra és újra mi is tapasztalhatunk, fejlődhetünk.


A fiatal hölgy, aki eladományozta a saját petesejtjeit!

A 22 éves Emma Winstanley fodrászként tengeti a mindennapjait és már kicsi kora óta nagyon sok rémes, megrázó és sokszor igen mély történeteket is halott arról, hogy milyen küzdelmek árán tudnak a párok kisbabát vállalni. Az egyik ilyen eset után úgy érezte, hogy amint felnő és saját döntéseket tud majd hozni ő is adományozni fog petesejteket, hogy donorként segítse az erre rászoruló szerelmeseket. A barátok és a család az elején egyáltalán nem nézték jó szemmel, hogy Emma ilyesmibe vágja a fejszéjét, mert sokan úgy vélték, ezáltal ő is édesanyává válik, a tudta nélkül is akár.

A fiatal lány azonban úgy véli, hogy mindez csak a biológiai része egy nőnek és azok az igazi szülők, akik fel is nevelik majd a gyermeket. Az első petesejtek átadása tavaly novemberben zajlott le, a sikeressége után pedig, Emma elhatározta, hogy idén is részt fog venni egy nyílt napon és ismételten adományozni fog.

3 megdöbbentő baba-mama sztori, amitől garantáltan tátva marad a szád - 2. kép

A nő, aki anyatejes videóival keres havonta több milliót!

Alice Lovegood a 20-as évei elején milliós adósságot halmozott fel, most pedig havonta keres körülbelül annyit meg, mint amit vissza kellett fizetnie az államnak. A fiatal édesanya abból tartja fenn magát egy jó ideje, hogy a népszerű Onlyfans oldalra posztol a terhességéről és az anyagságról. A legnagyobb szám, amiért több tízezren kapkodnak, nem más, mint az anyatej lefejős videói. Ezeket szinte naponta elkészíti, hogy aztán a követő tábora fizethesse a megtekintések után a kiszabott díjakat.

Alice saját bevallása szerint elkeseredésből indítottal el az Onlyfans lapját, szexuális tartalmakat soha, csakis az áldott állapotáról tett ki képeket, videókat, amik aztán hatalmas népszerűségnek örvendenek. Jelenleg ott tart a család anyagi helyzete, hogy bőven válogathatnak a legjobb óvodák és bölcsik közül, no meg mindenféle játékot, egészséges ételt is meg tudnak venni a csemetéknek.

3 megdöbbentő baba-mama sztori, amitől garantáltan tátva marad a szád - 3. kép

Kiderült, hogy felcserélték a spermadonorokat, az asszony lemondott az újszülöttről!

Egy japán nő története kering frissen a Vice oldalán, miszerint az asszony, bár férjnél van és van is már egy gyermeke, spermadonorhoz fordult, hogy a szerelme hibás génje ne öröklődjön tovább az újszülött csemetéjükben. Az asszony azonban a teherbeesést követően tudta meg, hogy a japán spermadonor helyett, végül kínai sejteket kapott, ami után szemrebbenés nélkül ott is hagyta a gyermeket a kórházban.

A viselkedését a családja is elfogadta, ám mindmáig magának sem tudja megmagyarázni, hogy ez a tévedés miért késztette ilyen drasztikus döntéshozatalra. Japánban a közösségi média platformokon is van lehetőség donort találni, így találkozott a gyermeke apjával is, aki azt állította magáról, hogy japán és a Kiotói Egyetemen tanult. Körülbelül 10 alkalommal feküdtek le egymással, míg végül megtermékenyítette a nőt, ám a teherbeeséskor eszmélt rá, hogy a férfi mindvégig félrevezette.
1 hozzászólás

leoni

2 éve, 5 hónapja és 8 napja

És még milyen sztorik lehetnek a nagyvilágban. Durva. meglepett smiley

válasz erre