8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

260 család kapott fél éves pelenkakészletet

2014. január 13.
2.5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A dm drogéria immáron harmadik alkalommal szervezte meg az "Együtt a babákért" elnevezésű karitatív programját.

A program célja, hogy a hátrányos helyzetű kisgyermekes családokat támogassa a Pampers-el és a Magyar Katolikus Karitásszal karöltve.

A kezdeményezést minden évben november és december hónapokban hirdeti meg a drogérialánc. A bolthálózat hazai üzleteinek mindegyike egy-egy elszegényedett kisgyermekes családnak segít, akik mindannyian fél évre elegendő pelenka mennyiséget kapnak. Idén 260 családnak juttatták el a rengeteg csomagot. Boros Anita, a Pampers PR menedzsere a következőket nyilatkozta:

Örülünk, hogy idén is - immáron harmadik alkalommal - mi állhattunk a dm Együtt a babákért kezdeményezés mellé és ezáltal 260 családnak segíthettünk 6500 csomag, közel 20 000 000 forint értékű Pampers Sleep&Play pelenkatámogatással. Célkitűzésünk, hogy hozzájárulhassunk a babák boldog, egészséges fejlődéséhez és most a dm-mel karöltve közösen újabb rászoruló családoknak juttattunk el adományt.

A Magyar Katolikus Karitász a szerencsés családok kiválasztásában nyújtott segítséget. A Karitász és a vállalat minden évben más és más családokon segít, így a legutóbbi programmal már több mint 700 család részesült a támogatásban.