Hozzávalók:
2 teáskanál ötfűszerkeverék
2 db csillagánizs
3 evőkanál szójaszósz
1 db fahéjrúd
1 teáskanál szárított csili
1 evőkanál barnacukor
4 db egész csirkecomb
1 evőkanál fehérborecet
aszalt szilva
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a fűszerkeveréket, a csillagánizst, a szójaszószt, a fahéjrudat, a szárított csilit és barnacukrot. Ebben forgassuk meg a megtisztított csirkecombokat. Tegyük a hűtőbe és hagyjuk pácolódni egy éjszakát, de legalább 1-2 órát.
Előmelegített sütőben, 200 fokon elkezdjük sütni a csirkecombokat. Közben a szilvákat összevágjuk és meglocsoljuk a fehérborecettel. Ha már majdnem megsültek a csirkecombok, akkor rászórjuk a szilvákat és még további 5 percig sütjük.