27 °C
tiszta égbolt
2025. június 26., csütörtök
János, Pál

Avokádós tonhalsaláta

2021. január 13.
76.6491
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyszerű ebéd vagy vacsoraötlet, amit kifejezetten diétázóknak ajánlunk. Az avokádó és a tonhal nagyon jól illik egymáshoz, és ezek rengeteg értékes tápanyagot tartalmaznak.
 


Hozzávalók:
1 db avokádó
2 db olajos tonhalkonzerv
1 db lila hagyma
1-2 szál zeller
kígyóuborka
1 evőkanál olívaolaj
só, bors
2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
Az avokádót pucoljuk meg és a húsát vágjuk össze kisebb kockákra. Az uborkát és a zellert szintén vágjuk össze kisebb darabokra és dobjuk az avokádó mellé. A hagymát vágjuk tetszés szerint kisebb vagy nagyobb darabokra. A tonhalat egy villa segítségével kissé szedjük szét és öntsük rá az olajat is.

Forgassuk össze a salátát, majd ízesítsünk még olívaolajjal, sóval, borssal és friss citromlével.
2 hozzászólás

Linda

4 éve, 10 hónapja

Vacsorára egészen jó.

válasz erre

krisztike

4 éve, 10 hónapja

Ettől nem biztos, hogy jól laknék.

válasz erre