Hozzávalók:
300 g gnocchi
1 evőkanál vaj
4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál Dijon mustár
4-5 db aszalt paradicsom
0,5 dl száraz fehér bor
2,5 dl tejszín
50 g reszelt parmezán sajt
1 maroknyi friss bazsalikom
só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
A gnocchit enyhén sós vízben főzzük meg, majd szűrjük le. Egy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, majd dobjuk rá a zúzott fokhagymát. Ha már kezd illatozni, akkor mehet rá a mustár, az összevágott paradicsom és a fehér bor. Ha a bor már elfőtte az alkoholt, akkor felöntjük a tejszínnel és megszórjuk sóval, borssal.
Pár percig főzzük, ezt követően hozzáadjuk a gnocchit, az összevágott bazsalikomot és a sajtot. Jól összeforgatjuk az egészet és már lehet is tálalni.