0 °C
borús égbolt
2023. december 11., hétfő
Árpád

Arcápolási rutin a tökéletesen szép bőrért

2021. április 25.
58.9521
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A legtöbb nő számára nagyon fontos az arcápolás, így sokuknak a napi rutinjává vált az arc megfelelő ápolása, azonban kevesen figyelnek arra, hogy koruknak megfelelő arcápolási terméket válasszon. Az Orfilame immáron öt éves NovAge termékcsaládja mindenki számára kínál megfelelő termékeket, hogy arcuk mindig üde, ápolt és friss legyen.
 


A tökéletes arcbőr eléréséhez nagyon fontos, hogy ne csak a hidratálásról gondoskodjunk, hanem egy teljes rutint építsünk fel, így egészen biztosan elérjük a kívánt hatást és hosszú távon is eredményesek lehetünk. A rutin mellett fontos kiválasztani a korunknak megfelelő termékeket, hiszen nem ugyan arra az összetevőkre van szüksége a 20-as éveiben járó nőnek és a 40-es éveiben járó nőnek.

A NovAge termékcsalád szerencsére gondol a 20-as, a 30-as, a 40-es és az 50-es éveiben járó hölgyekre, így könnyedén megtalálja mindenki a számára megfelelő termékeket. De lássuk, hogyan kell kinéznie egy napi arcápolási rutinnak.

1. lépés

Az első lépés minden esetben a tisztítás. A nap során rengeteg kosz és szennyeződés marad az arcon, ezért fontos, hogy megfelelően eltávolítsuk ezeket az arcunkról.

2. lépés

Célzott ápolást igényel a szem környéke, ezért itt használjunk bőrtökéletesítő szemkörnyékápoló krémet, mely csökkenti a szem környéke körüli duzzanatokat és a sötét karikákat, valamint az esetleges első ráncokat.

Arcápolási rutin a tökéletesen szép bőrért - 2. kép

3. lépés

A tökéletes bőr eléréséhez fontos a szérum használata, így még hatékonyabban léphetünk fel az első ráncok ellen, valamint revitalizálhatjuk vele bőrünket. Így még üdébb és simább lesz az arcbőr. A NovAge Skinergise Ideal Perfection szérum acai-ból nyert növényi őssejtkivonatot tartalmaz.

4. lépés

Hidratálás. Ez az egyik legfontosabb az arcápolási rutin során, hiszen a bőr számára elengedhetetlen a hidratáltság, főleg az idő teltével. Érdemes külön nappali és éjszakai arckrémet használni. A NovAge nappali arckrémje 30 faktoros napvédelemmel van ellátva, így megvédi a bőrt a nap káros sugaraitól. Míg éjszakai arckrémje revitalizálja a bőrt az alvás folyamán és reggeli kipihentebb arcbőrrel ébredhetünk.

Arcápolási rutin a tökéletesen szép bőrért - 3. kép

Ezt a négy lépést érdemes betartani, de emellett néha kisegítő ápolásra is szükség lehet. Ilyenkor javallott feltenni egy fátyolmaszkot, mely még több hidratáltságot tud biztosítani a bőrnek. De alkalmazhatjuk a NovAge retinol cseppjeit. Ez a termék minden korosztály számára ajánlott. A benne lévő retinol képes a mély ráncokat és a bőr textúráját is csökkenteni. Így még egyenletesebb bőrt érhetünk el.
1 hozzászólás

Linda

2 éve, 10 hónapja és 7 napja

Megmondom őszintén mindig elkezdek így arcápolni de egy idő után valamelyiket lustaságból kihagyom és marad az arckrém és ennyi.

válasz erre