20 °C
borús égbolt
2024. április 13., szombat
Ida

Apró és költségkímélő ajándékötletek Valentin-napra

2023. február 14.
86.9321
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nonka22 profilja, adatai
Nonka22
Ma van a szerelmesek napja, de nem tudod, mivel lepd meg a kedvesed? Ráadásul az ösztöndíjad, fizetésed is korlátozza a lehetőségeket? Nem csak egy drágább vacsora vagy wellness hétvége tesz majd benneteket boldoggá, hanem néhány frappáns ötlet is! Válassz ezekből, vagy írj ennél jobbat a komment szekcióban!


Apróságok - kabátzsebbe, laptop táskába

Még alig hagytuk magunk mögött a karácsonyt, de még élénken emlékszel rá, hogy a párod mennyire odavolt az adventi kalendáriumért? Imádta minden reggel kinyitni az aznapi ablakot? Lepd meg hasonlóval! Öt helyre, amit aznap magával visz, rejts el apró ajándékokat (üzenetet, csokit, kedvenc nasiját), hogy egész nap lássa, gondoltál rá és nagyon szereted. A fogkefe a fürdőszobában, a kabát zsebe, a laptop táska kis rekesze, az uzsidoboz mind kiváló lehetőség.

Négy plusz egy kártya

Az ajándékkártyákat mindenki szereti, mert tág határokon belül lehet őket beváltani. Ezúttal azonban ne mozikupont vagy vásárlási utalványt szerezz be, ezek ugyanis nagyon személytelenek, ha szerelmi ajándékként próbálod bevetni! Készíts magad öt kártyát, amire olyan lehetőségeket írj fel, amit a párod értékelni fog. Bármikor beváltható: megmasszírozom a hátad, elmosogatok helyetted, ma én viszem le a kutyát, mert esik, elkészítem a kedvenc desszerted - üzeneteket írj rá, valóban olyanokat, amelyiknek a másik nagyon fog örülni.

Apró és költségkímélő ajándékötletek Valentin-napra - 2. kép

Fényképalbum kettőtökről

Talán nem is gondolnád, de a szerelmesek napja előtt megnövekszik a fényképek előhívása. Nem véletlenül, a mobiltelefonok idejében is nagy sikere van a fényképalbumoknak. Hiába teszed kedvencekbe a készüléken a legjobb közös fotókat, teljesen más kézbe venni egy albumot. Ha ránk hallgatsz, mindjárt kettőt csinálsz - egyet neki, egyet magadnak, pláne, ha még nem éltek együtt! Válassz ki tíz képet, és dobd fel azzal, hogy nem csak a helyet vagy a dátumot írod alá, hanem röviden a közös emléketeket is.

Rejtvény megoldással

A játékos kedvű pároknak ajánljuk, hogy a másik felüknek állítson össze egy rejtvényt. Ne egyet, hanem egész napra kihatót, sőt, az a legjobb, ha az egyik megfejtés hat a másikra. Az utolsó pedig egyenesen hozzád vezet, egy megadott helyre és időpontra, ahol te már várod a másikat. Lehet ez az első randitok helye, vagy ahol először megcsókoltátok egymást, netán ahol megkérték a kezed!

Apró és költségkímélő ajándékötletek Valentin-napra - 3. kép

Ismerd meg még jobban!

Az interneten számos lánybúcsúhoz tartozó kérdéssort lehet találni. Bármit is terveztek február 14-re, készítsd el magatoknak az egyiket két példányban. Az este folyamán mindketten töltsétek ki, majd olvassátok össze. Garantáltan vicces is lesz, meghitt is, szerelmes is. Néhány kérdés segítségképpen: Ki mondta először, hogy szeretlek?, Ki a jobb sofőr?, Ki táncol jobban?, Ki készülődik tovább?, Ki fog hamarabb sírni a nagy napon?, Ki ébred fel hamarabb?, Ki költ többet?, Ki viszi le a szemetet?, Ki kezdeményezte az első csókot?, Ki főz jobban?, Ki mutatta be először a másikat a szüleinek?, Ki kezdeményezi a kibékülést veszekedés után?, Ki főz kávét/teát a másiknak?, Ki ágyaz be?, Ki tud jobban titkot tartani?, Kinek van több barátja?
3 hozzászólás

Kicsilány06

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

De jó cikk! Ment is a kedvencekbe!

válasz erre

Minoni

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Jöhetett volna ez a cikk egy hete. mosolygó smiley

válasz erre

Gucci

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Mi inkább moziba megyünk vagy vacsorázni. Ezek jó programok.

válasz erre