5 °C
enyhe eső
2024. december 10., kedd
Judit

Ananászos salsa

2020. szeptember 12.
66.7051
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy gyorsan és könnyen elkészíthető egzotikus salsa saláta, melyet húsokhoz érdemes fogyasztani vagy akár grillezett halakhoz.


Hozzávalók:
1 db avokádó
fél db ananász
1 kis fej lila hagyma
1 db lime
friss csili
1 csokor koriander
só, bors

Elkészítés:
Az ananászt tisztítsuk meg és vágjuk össze kisebb darabokra. Ne használjunk cukrozott konzerves változatot. Az avokádót szintén tisztítsuk meg és vágjuk össze kisebb darabokra, a lila hagymát szintén. Egy tálban keverjük össze az alapanyagokat, majd locsoljuk friss lime lével, apróra vágott korianderrel és sóval, borssal.

Tegyük a hűtőbe néhány órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
1 hozzászólás

blondi

4 éve, 7 hónapja és 10 napja

Üde kis saláta.

válasz erre