Hozzávalók:
4 db felső csirkecomb
1,5 evőkanál olívaolaj
3/4 teáskanál só, bors
csirke fűszerkeverék
1 teáskanál Dijon mustár
1 evőkanál apróra vágott friss zsálya
1,5 teáskanál apróra vágott friss rozmaring
2 db alma
1 kis lila hagyma
Elkészítés:
Egy nagyobb serpenyőben hevítsünk fel olajat és a megsózott, megborsozott csirkéket tegyük bele és süssük meg hirtelen. Közben a hagymát és az almát vágjuk fel vékonyan. Ha megsült a hús, tegyük félre. A mustárt és a fűszerkeveréket alaposan keverjük össze, majd adjuk hozzá egy pici olajat. A serpenyőbe dobjuk bele a hagymát és az almát, valamint a fűszereket.
Pároljuk együtt az egészet és ha összeesett a hagyma, akkor mehet vissza bele a hús is. további 5 percig főzzük együtt az egészet és végül tálalhatjuk is.