34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

A pénisz tökéletes izgatásának titka

2015. február 22.
11.4771
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Miután múlt héten közölt tabudöntögető cikkünk - amelyben a csikló tökéletes izgatásának titka került szóba - hatalmas sikert aratott olvasóink között, úgy határoztunk, hogy ahhoz kapcsolódóan elkészítünk egy tűzforró folytatást, ami ezúttal a férfiakra koncentrál. Az alábbiakban tehát igyekeztünk összegyűjteni mindazt, amit tudni kell a pénisz tökéletes izgatásáról.
Ha mindig ugyanazokkal a praktikákkal és mozdulatokkal próbáljuk meg levenni párunkat a lábáról, az hosszabb távon könnyedén unalomba fulladhat. Ha tehát azt szeretnénk, hogy a férfi évekkel később is villámgyorsan megkívánjon minket, akkor érdemes mindig bevetni valami újdonságot, ezen felül pedig felhasználni pár kreatív ötletet is hozzá. Az egyik ilyen, ha tulajdonképpen rögtön a tárgyra térünk. A férfiak gyakran nem szeretik a hosszú és unalmas előjátékot, inkább azonnal belevágnak a dologba, így ne időzzünk túl sokáig csókokkal és egyéb felvezetésekkel, markoljuk meg rögtön a lényeget úgy, ahogyan azt ő szereti.

Minden férfinél más és más, hogy mit szeret, ehhez érdemes a lehető legjobban kiismerni partnerünket. Vannak például, akik imádják, ha játszunk a herékkel, mások azonban egyenesen ódzkodnak tőle, akárcsak a keményebb, határozottabb mozdulatoktól. Ami azonban garantáltan minden pasinak bejön, ha lassú, ámde megfontolt mozdulatokkal simogatjuk végig a szerszámukat. Ezt már érdemes akkor bevetni, ha lekerült az alsónadrág is. Ne habozzunk ujjainkkal kalandozni, simogassuk a tövétől egészen a hegyéig, és fordítsunk különösen nagy figyelmet az érzékenyebb zónákra. Az egyik ilyen a fitymafék, és maga a makk, amelyen néhány körkörös mozdulatot végezve garantáltan megőrjítjük majd pasinkat.


Ha már a simogatástól azt látod, hogy a pénisz felrobban, két ujjaddal lazán fond körül a makk végét, és kezd el lazán húzogatni az ujjadat rajta. Az erőteljes mozdulatokat ilyenkor még kerüld el, hiszen nincs nedvesség, ami azt kellemessé tenné, tehát a mozdulatok legyenek még mindig simogatóak. Ha tökéletes izgatást akarunk, a gyors tempókat kezdetben még mellőzzük, de amint a vágy már a maximumon van, jöhetnek a keményebb, erősebb mozdulatok is. Noha sok nő nem szereti az orális technikákat, a helyzet az, hogy a fentieket csak azokkal lehet felsőbb szintekre emelni. A kézimunka ugyanis lehet jó, akár az utolsó pillanatokig is, azonban a férfiaknak is szükségük van egy kis nedvességre - pláne a hevesebb, határozottabb mozdulatokhoz -, amelyekhez elengedhetetlen lesz közben az orális segítség, ami a változatosságot is szolgálja majd.

A kézimunkát tehát mindig dobjuk fel a szánkkal, az ajkainkkal a nyelvünkkel, amelyekkel még egyszer végigbarangolhatjuk az egész péniszt, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a makk körüli részre kellő nedvesség jusson. Ha ezt el akarjuk kerülni, csak kézzel is nagyszerű hatást lehet elérni, ha ezt követően egy kis síkosítót alkalmazunk. A férfiak többsége a beindulást követően szereti az erőteljesebb, gyorsabb, határozottabb mozdulatokat, ha tehát a fentieket végigcsináltuk, és már kellően síkos a merev pénisz, nem lesz más dolgunk, mint továbblépni. Hogy innen miként fejezzük be a témát, tehát csak neki szerzünk örömet, vagy magunknak is, az már csak rajtunk áll, de számoljunk azzal, hogy olyan szexuális élményben lesz részed ezek után - nem csak neked, hanem természetesen pasidnak is -, amilyen korábban még soha nem volt.
a csikló tökéletes izgatásának titka került szóba - hatalmas sikert aratott olvasóink között, úgy határoztunk, hogy ahhoz kapcsolódóan elkészítünk egy tűzforró folytatást, ami ezúttal a férfiakra koncentrál. Az alábbiakban tehát igyekeztünk összegyűjteni mindazt, amit tudni kell a pénisz tökéletes izgatásáról. '>
4 hozzászólás

kpal

10 éve, 2 hónapja és 16 napja

Minden úgy jó ,ha oda-vissza működik.

válasz erre

Minoni

10 éve, 2 hónapja és 16 napja

Arcpirító, de mégis komoly téma, mert sokszor a nők nem csinálják ezt, mert undorítónak vagy taszítónak tartja.

válasz erre

zitucska

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

Huuu hát ezt fura volt elolvasni. Kicsit olyan lett mint egy pornó novella röhögő smiley vagy valami ilyesmi.

válasz erre

eperjam

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

atyaég röhögő smiley ti aztán nem féltek leírni a lényeget!

válasz erre