19 °C
tiszta égbolt
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 7. - december 8.)

2013. december 06.
2.8951
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod a fővárosban, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Igencsak izgalmas ünnepi programok várják például a családokat december 6-tól egészen december 23-ig a WestEndben, így Mikulás-várás, Jótékonysági Karácsonyfa Kiállítás, Night Shopping, de még Tűzijáték Fesztivál is lesz a bevásárlóközpont ünnepi felhozatalában. A Jótékonysági Karácsonyfa Kiállítás idén első ízben kerül megrendezésre, célja pedig, hogy a vásárlók megcsodálhassák a világ legszebb fenyőfáit, és mindemellett pedig jótékonykodjanak, így 300 forintos sorsjegy ellenében akár értékes ajándékokhoz is hozzájuthatunk.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 7. - december 8.) - 2. kép

Igazi vasúttörténeti pillanatnak örülhetnek továbbá azok, akik a hétvégén kilátogatnak a Nyugati Pályaudvarra, ahol a Magyar Vasúttörténeti Park és a Cartoon Network együttműködésével kigördül a Cartoon Network Télapó Expressz, amelyen a csatorna egyik legnépszerűbb sorozata, a Gumball fantasztikus világa elevenedik meg a látogatók előtt. A program keretein belül a családokat egy színes és vidám ruhába öltöztetett gőzös a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba szállítja, ahol részt vehetnek egy felejthetetlen Mikulás- és adventi ünnepségen, de találkozhatnak magával a Télapóval is. A Cartoon Network Expressz járatai december 6-án, 7-én és 8-án 9:30-kor és 14:30-kor indulnak a Nyugati pályaudvarról.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 7. - december 8.) - 3. kép

Természetesen a mozifilmek kedvelői sem maradnak program nélkül a hétvégén, hiszen már a legtöbb helyen műsorra tűzték James Gandolfini főszereplésével az Exek és szeretők című vígjátékot, amelyet garantáltan imádni fognak majd a hatalmas nevetések és az óriási kalamajkák kedvelői. A filmről bővebben ITT olvashatsz!

Ha egy kicsit szeretünk előre tervezni, és december folyamán keresünk magunknak elfoglaltságot, érdemes a két ünnep között ellátogatni az Indoor Fesztiválra, ami december 28-tól egészen december 30-ig, a Hungexpón várja a zene szerelmeseit. A rendezvényen egészen szilveszterig több mint 30 előadó koncertjeit tekinthetjük meg, így míg a fesztivál első napján a legnagyobb hazai sztárok mellett a Quimby lesz a főzenekar, addig másnap a Magna Cum Laude tart különleges karácsonyi nagy koncertet, az utolsó napra pedig a Punnany Massif évzáró buliján pöröghetnek a rajongók. Rajtuk kívül olyan nagyszerű zenekarokkal is találkozhatunk majd az Indoor Fesztiválon, mint a Bikini, a PASO, a Republic, a Ganxtra Zolee és a Kartel és még sokan mások.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 7. - december 8.) - 4. kép

Amennyiben már a szilveszteri programokkal is szemezgetnénk, érdemes elgondolkoznunk a rendhagyó Vámpírok Bálja előadáson, ami egy lehengerlő és lendületes musical, fergeteges táncokkal, melódiákkal és látványos díszletekkel. A Vámpírok Bálja egy teljesen sajátos, és kiemelkedően színvonalas rendezvény lesz, amelyre szilveszter éjszakáján a Hiltonban kerül sor.
7 hozzászólás

moni1294

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

Egy kis shoppingra mindig kapható vagyok. Ha night ha nem night.röhögő smiley

válasz erre

Mariann

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

Réka írta:
Nem sűrűn mondom ezt, de ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nem vagyok Pesti röhögő smiley
Igyekszünk a jövőben vidéki eseményekről is írni :-)

válasz erre

Réka

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nem sűrűn mondom ezt, de ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nem vagyok Pesti röhögő smiley

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

Vámpírok bálja! röhögő smiley menni akarok

válasz erre

csillucs

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

wow de jó kis programok mosolygó smiley főleg az indoor fesztiválos

válasz erre

leoni

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

Hu erre a Magna Cum Laude koncertre menni kéne...

válasz erre

Sonci

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

Cartoon Networköst megnézem!mosolygó smiley

válasz erre