24 °C
szórványos felhőzet
2024. június 19., szerda
Gyárfás

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.)

2013. december 13.
2.7231
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod a fővárosban, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.

/>
A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.) - 2. kép

A hétvége egyik legmozgalmasabb programjának az V. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros és házi pálinka verseny ígérkezik, ami december 14-én, szombaton várja a finom húsételek és házi pálinkák kedvelőit. A rendezvényen bárki megmutathatja, hogy milyen finom hurkát és pálinkát tud készíteni, de a kóstolásra vágyók is megtalálják számításaikat, akik egy igazi gasztronómiai élmény részeseivé válhatnak. A versenyeken természetesen bárki részt vehet, így már a 7 órai ünnepélyes megnyitót követően terjengenek majd a finomabbnál-finomabb illatok az esemény helyszínén, ahonnan garantáltan senki sem távozik majd üres gyomorral.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.) - 3. kép

December 13-tól egészen december 15-ig várja a látogatókat a 10. Hungoro ékszer és csokoládé szalon is, a budapesti SYMA rendezvénycsarnokban, aminek keretein belül három napon keresztül igazi karácsonyi hangulat, és karácsonyi programok várják a családokat, így a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt. A SYMA C csarnokában megrendezésre kerülő eseményen élő karácsonyi zene, forralt bor, ínycsiklandozó csokoládékülönlegességek és ékszerek várják a látogatókat, ahol természetes nem csak kóstolni és próbálgatni, hanem vásárolni is lehet. Az esemény három napján vérbeli gyerek- és családi programok várják a kikapcsolódásra vágyókat, ezen felül pedig a három nap során olyan előadók lépnek fel, mint Tóth Vera, Gájer Bálint vagy a Non Stop zenekar.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.) - 4. kép

A hétvégén a cicák kedvelői sem maradnak elfoglaltság nélkül, hiszen Nemzetközi Macskakiállításnak ad otthont a Campona bevásárlóközpont, így december 14-én és december 15-én, mintegy 16 ország részvételével különféle cicákat csodálhatnak meg az érdeklődők. A jól ismert fajták mellett így olyan különlegességek is kiállításra kerülnek, mint a norvég erdei, vagy az oroszkék macska, de élőben láthatják a látogatók az év magyar világbajnok cicusait is, akik az alborgi macska világkiállításon nyerték el ezt a kitüntetett címet.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (december 14. - december 15.) - 5. kép

Természetesen a filmek kedvelői sem maradnak elfoglaltság nélkül, hiszen a hétvégén már a mozikban is látható lesz a A hobbit - Smaug pusztasága című alkotás, amit A Gyűrűk Ura alkotójának legendás Hobbit regénye ihletett. A trilógiának szánt sorozat második részéről IDE kattintva bővebb információk is elérhetők!
4 hozzászólás

Sonci

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

Karcagi program nagyon jó lehet de nekem nagyon messze van sajnos...

válasz erre

bettike

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Szuper programok, győzzünk válogatni!mosolygó smiley

válasz erre

zsebibaba

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Juuuj csokiii meg cicák meg Hobbitok röhögő smiley Olyan jó dolgok lesznek hétvégén

válasz erre

Hampster

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Moziba el kéne már menni... Ráadásul ez a film nagyon jó is lehet!mosolygó smiley

válasz erre