27 °C
erős felhőzet
2024. július 22., hétfő
Magdolna

A legjobb hétvégi programok (2020. október 31. - november 1.)

2020. október 30.
18.8031
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Halloween a vadasparkban név alatt nagy halloweeni parti lesz október 31-én a Budakeszi Vadasparkban, ahol mindenki tematikus jelmezekbe öltözik, a főszerepet pedig az éjszakai állatok kapják majd, de aki elég bátor, az egy vérfagyasztó túrán is részt vehet és igazi rémtörténeteket hallgathat meg.


Halloweeni Czakó Piacz lesz október 31-én reggel 8 órától, aminek apropójából rengeteg meglepetéssel készülnek a helyi és környékbeli termelők. Persze lesznek tematikus tökös finomságok, de az elmaradhatatlan töklámpások és egyebek sem hiányozhatnak majd.

Spanyol Filmhét vette kezdetét már kedden az Uránia Nemzeti Filmszínházban, ahol vasárnap estig az utóbbi hónapok legjobb spanyol filmjei, köztük Oscar-díjas alkotások kapják a főszerepet, köztük vígjátékokkal romantikus drámákkal és történelmi filmekkel.


Día de Muertos 2020 név alatt különleges, a mexikói halottak napjához kapcsolódó esemény vár ránk október 31-én délután a Nagymező utcai Terezában, ahol sejtelmes álarcok, meghökkentő bűvészek és természetesen ámulatba ejtő miliő vár az érkezőkre.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet 21:20-kor a Duna TV műsorát választani a Katharina Luther című dráma miatt, míg másnap este a TV2 lehet jó döntés, ahol 22 órakor a Csajok hajnalig című komédia kerül terítékre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás