34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

A legjobb hétvégi programok (2020. augusztus 29. - augusztus 30.)

2020. augusztus 28.
11.9611
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A nyár legszínesebb napjára készülhetünk most hétvégén a siófoki Plázson, pénteken este ugyanis Ultra Color és Wannabe Beach várja az érdeklődőket, ahol a szuper zenék mellett mindenki UV-fényben pompázhat majd egy éjszaka erejéig, de szombaton sem maradunk parti nélkül a helyszínen, akkor azonban a technorajongók örülhetnek a minőségi fellépőknek.


Augusztus 29-én, azaz most szombaton lesz a 10. Magyar Bor Napja a Vajdahunyad várában, ahol kötetlen beszélgetések és kóstolás várja a borkedvelőket, méghozzá a legjobb hazai pincészetekkel, akiktől a helyszínen természetesen majd vásárolni is tudunk majd.

A zebegényi Füstölgő Sarok BBQ szervezésében augusztus 29-én vár ránk a Füstölgő Fesztivál is, ahol a füstön, parázson és szabad tűzön elkészített ételek kapják a központi szerepet. A finomságok mellett természetesen rengeteg elfoglaltság, köztük gyerekprogramok is várják az érkezőket!


Berlin, New York és London után újra Budapestre érkezik a Black Food Festival! Az OFF Kultúrszövőgyárban megrendezésre kerülő esemény augusztus 29-én, mintegy 50 kiállító közbenjárásával kerül megrendezésre, a világ legjobb fekete ételeivel a söröktől kezdve, a hamburgereken át a macaronokig bezárólag.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes lehet a Viasat 3 műsorát választani a Demóna című Angelina Jolie-film miatt, míg másnap este 22 órakor a TV2 lehet jó döntés a Nyughatatlan özvegyek című dráma miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

krisztike

4 éve, 2 hónapja és 19 napja

Jó h végre vannak programok.

válasz erre