17 °C
borús égbolt
2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett

A legjobb hétvégi programok (2020. augusztus 15. - augusztus 16.)

2020. augusztus 14.
15.0221
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Mivel eddig sem látogatták tömegek, idén is megrendezésre kerülhet a tárnoki Katlan Fesztivál, mely augusztus 14. és 16. között várja a techno műfaj kedvelőit, hogy ismét megremegjenek a Tárnoki Kőfejtő sziklafalai. Az igazi underground arcoknak dedikált eseményen olyan fellépők várhatók, mint Nico Moreno, MCMLXXXV, Herodot, Bernathy Zsiga, Zvezda Beta és Detective Kelly.

A legjobb hétvégi programok (2020. augusztus 15. - augusztus 16.) - 2. kép

Hosszú kihagyás után ugyan, de augusztus 16-án ismét megrendezik a WAMP - Hegyvidék, mely ezúttal a Sirály sétányon várja a dizájnertermékek kedvelőit. A MOMkult előtti sétányon, abszolút szabad levegőn közel száz hazai alkotó várja az egyedi dolgok szerelmeseit, de a legújabb nyári kollekció is bemutatásra kerül.

Különleges rooftop kiállítás indul augusztus 15-én BPSPC név alatt Budapesten a Mammut Tetőn, ahol budapesti streetfotósok mutathatják majd meg tudásukat, akik tavaly álltak össze először egy igazi csapattá. A 12 tag pedig most megmutatja, hogy mit is tudnak valójában, miközben megpróbálják elfogadtatni itthon az utcafotó műfaját.

A legjobb hétvégi programok (2020. augusztus 15. - augusztus 16.) - 3. kép

A bulizás mellett a testmozgás is nagy szerepet kap a hétvégén Siófok legismertebb nagystrandján, avagy a Plázson. Az olyan fellépők, mint Loving Arms, Newik, Sterbinszky vagy Slam Jr mellett ugyanis itt kerül megrendezésre Nestlé Fitness - Just Clear Beach Fitness Fesztivál, aminek részeként több színpadon zajlanak majd sportesemények, bemutatók, de persze az egészséges életmód kedvelői is megtalálhatják számításaikat.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes lehet az RTL Klub műsorát választani a Mary Poppins visszatér című családi film miatt, míg vasárnap este 23:05-kor a Viasat 3-on nevethetünk nagyokat a Barátok babával című vígjátéknak hála. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás