34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

A legjobb hétvégi programok (2019. november 2. - november 3.)

2019. november 01.
28.2411
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha szívesen mozognánk egyet Halloween alkalmából november 2-án, idén már hetedik alkalommal szervezik meg Gyulán a híres-neves Halloween futást, aminek részeként mindenki viccesen mozgathatja meg minden egyes testrészét. A különleges rendezvény érdekessége, hogy nem egyszerű futóruhákban, hanem halloweeni kosztümökben zajlik majd a futás, így ha indulni szeretnénk, öltözzünk be valami ijesztőnek.


Egészen hasonló élmény vár majd ránk november 3-án Siófokon is, ahol a Tökös Futás névre keresztelt esemény részeként hívják egy kis jelmezes testmozgásra az érdeklődőket a szervezők. A rövid, alig másfél kilométeres távot teljesíthetjük görkorcsolyával és rollerrel, sőt a legkisebbek akár kerékpárral is, a leggyorsabbak pedig még érmet is kaphatnak, miközben tökös finomságok várnak minden egyes résztvevőt.

Geszti Feszti - Gesztenyenapok Bükfürdőn név alatt idén ősszel is igazi gesztenyekavalkád vár majd ránk a népszerű fürdővárosban, ahol október 28. és november 3. között minden a gesztenyéről szól majd. Ebben a néhány napban garantáltan nem lesz olyan gesztenyés finomság, amit ne kóstolhatnánk meg a helyszínen, így a közönséges sült gesztenyétől kezdve, a gesztenyés hatlaposon át, a gesztenyés macaronig bezárólag.


Tegnap óta tart, és egészen jövő hétig vár majd ránk Budapesten a 6. Skandináv Filmfesztivál, aminek részeként több hazai forgalomba nem kerülő játék- és dokumentumfilmet nézhetünk meg az északi mesterektől. Az Art+ Cinemában megrendezésre kerülő fesztiválon olyan nagyszerű alkotásokat nézhetünk meg, mint a Heavy-túra, a Családi karácsony, a Góliát, a Lótolvajok vagy éppen Az ifjú Astrid.

Ha egy szuper vígjátékot néznénk valamelyik moziban a rossz időre való tekintettel, érdemes lehet ellátogatni a Drakulics elvtárs című magyar filmre, mely a hetvenes évek Magyarországon játszódik, alapos görbe tükröt állítva az akkori szocializmusnak.


Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 20 órakor érdemes lehet a Duna TV műsorát választani A szeretet könyve című amerikai dráma miatt, míg vasárnap este 21:50-kor a TV2 lehet ideális választás, ahol az Amerikai pite - A találkozó című vígjátékon nevethetünk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

kalifa

5 éve, 1 hónapja és 11 napja

Mennyi futás van.

válasz erre

Natasha

5 éve, 1 hónapja és 11 napja

Mindenhol a halloween megy.

válasz erre