34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

A legjobb hétvégi programok (2019. június 8. - június 9.)

2019. június 07.
6.3641
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Tovább folytatódik hétvégén a Hajógyári-szigeten a Generali Gyerek Sziget, aminek részeként szombaton és vasárnap a szokásos események várják az érdeklődőket, természetesen újabb sztárfellépők társaságában. Ennek megfelelően fellép Gryllus Vilmos, Korpás Éva és zenekara, valamint Veronaki Mosó Masa Mosodája.


Nagy pünkösdölés várja az érdeklődőket abban az esetben, ha ellátogatnak a hétvégén Siófokra, ahol szezonnyitóval indít a PLÁZS, ahol szombaton Belga és Krúbi, másnap pedig Bikini és Republic koncertek várhatók. Sőt mi több, megnyitja kapuit a PLÁZS Aréna, ahol 1200 négyzetméteren a legendás Palace diszkót idézik fel a szervezők olyan előadókkal, mint DJ Dominique vagy Metzer Viktória.

Pünkösdölés és Várjátékok Hollókőn címmel a legismertebb magyar skanzenfalunál is megismerhetjük a honi pünkösdi hagyományokat, így egészen hétfőig rengeteg program várja az érdeklődőket. Lesz Pünkösd Királya választás, hagyományos vásár, népzenei koncertek, boszorkányverseny, táncház, ügyességi feladványok, gasztronómiai ínyencségek, sőt még várjátékok is.


Szigligeti Várfesztivál név alatt egészen hétfőig történelmi várjátékok és egyéb kapcsolódó események várják azokat, akik az egyik legismertebb balatoni várromhoz látogatnak a hétvégén. Lesz fegyver- és harcászati bemutató, bábszínház, solymászbemutató, sőt mi több, igazi várkapitánnyal is találkozhatunk, ha pedig teljesítjük a feladatait, valódi apróddá válhatunk.

Ha imádjuk a rockfesztiválok és motoros fesztiválok hangulatát, akkor érdemes lehet vasárnapig ellátogatni Alsóörsre, ahol idén már 20. alkalommal vár ránk a Harley-Davidson Open Road Fest. Részeként rengeteg motorosoknak szóló program, kipróbálható járgányok, bemutatók, valamint persze koncertek sokasága vár ránk, így a legnagyobb magyar sztárok mellett a fő attrakciót a Europe fellépése adja majd.


Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes az M5 műsorát választani, ahol a Péter, a kőszikla címmel egy 2005-ös olasz filmdrámát tekinthetünk meg, míg vasárnap este 22:20-kor a Duna TV lehet jó döntés, ahol Az utolsó vacsora című tavalyi magyar animációs film kerül vetítésre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Zita.Péter

5 éve, 6 hónapja és 18 napja

Most van bőven program.

válasz erre