11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 04., hétfő
Kázmér

A legjobb hétvégi programok (2019. június 1. - június 2.)

2019. május 31.
6.7741
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Most hétvégén indul a Hajógyári-szigeten a Generali Gyerek Sziget, aminek részeként június minden hétvégéjén változatos gyerekprogramok várják az érdeklődőket. A kezdő hétvégén például rögtön Halász Judit lesz az egyik sztárfellépő, aki mellett Daniel Speer Brass idézi fel a legjobb rajzfilm slágereket, méghozzá kreatív foglalkozások, kalandpark és többek között retro videojáték sátor társaságában.

A legjobb hétvégi programok (2019. június 1. - június 2.) - 2. kép

Június 1-jével rajtol a szokásos Budapesti Nyári Fesztivál is, aminek részeként minden eddiginél tartalmasabb programok várják majd az érdeklődőket főként a Margitszigeti- és a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Az idei szezonban is helyet kap az opera, a kortárs balett, de lesznek operettbemutatók, gyerekelőadások, szimfonikus- és könnyűzenei koncertek, valamint számos más gyerekprogram is.

Egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a szomolyai Cseresznyefesztivál, ahol a településen idén is különleges eseményekkel és programokkal ünnepelhetjük meg az idei szezon cseresznyetermését. Ennek megfelelően az Egerhez közeli kis faluban hagyományőrző programok, gyerekprogramok, vásár és olyan fellépők várnak ránk, mint Csézy, Pély Barna, az Ámokfutók vagy DJ Dominique.

A legjobb hétvégi programok (2019. június 1. - június 2.) - 3. kép

Ha inkább az eperért rajonganánk, látogassunk el a hétvégén Tahitótfaluba, ahol három napos Eperfesztiválra kerül sor, a főszerepben ezzel az ízletes tavasz gyümölccsel. A kapcsolódó programok mellett lesz eperlekvár főzés, hagyományőrzés, gyerekjátékok, valamint olyan fellépők várnak ránk, mint a Karthago, Fenyő Miklós, Sipos F. Tamás vagy az R-GO.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes lesz a Viasat 3 műsorát választani a Szex és New York 2 miatt, míg vasárnap este 21:15-kor a TV2 lehet jó döntés, ha a Miért pont ő? című amerikai drámán szeretnénk nagyokat nevetni. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

zsebibaba

5 éve, 2 hónapja és 1 napja

Már most cseresznye fesztivál van?! meglepett smiley

válasz erre

pilótakeksz

5 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nagyon jó programok lesznek.

válasz erre