11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 03., vasárnap
Kornélia

A legjobb hétvégi programok (2019. június 15. - június 16.)

2019. június 14.
11.0101
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Harmadik hétvégéjéhez érkezett a Generali Gyerek Sziget, így az előttünk álló hétvégén is érdemes lesz kilátogatni a Hajógyári szigetre, ahol olyan sztárvendégek várják majd a kicsiket, mint Kovácsovics Fruzsina, Varró Dani és Radványi Balázs, valamint Szalóki Ági és gyerekzenekara. Mindezen felül a szokásos programok sem maradnak ki a sorból, így garantáltan egész napos mulatozás vár ránk a helyszínen.

A legjobb hétvégi programok (2019. június 15. - június 16.) - 2. kép

Ma és holnap is várja az érdeklődőket a Vingardium Borliget a budapesti Erzsébetligetben, ahol ezen a hétvégén minden a finom boroktól felszabadult vidámságtól lesz hangos, valamint a szuper fellépőktől. Ha ugyanis a jó bor és a gasztronómiai élmény nem lenne elegendő, olyan fellépőket tekinthetünk meg, mint a Péterfy Bori & Love Band vagy szombaton este a Magashegyi Underground.

Már 15. alkalommal kerül megrendezésre jövő hétvégén a Tihanyi Levendula Fesztivál, aminek részeként ismét levendulaillatba burkolózik egy kicsit Tihany és környéke, aminek részeként három napon át kapcsolódó programok sokasága vár ránk levendulaszedéssel és egyebekkel kiegészülve. Persze lesznek majd neves fellépők is, így Janicsák Veca, a Zabszalma, sőt a Muzsikás zenekar is fellép majd.

A legjobb hétvégi programok (2019. június 15. - június 16.) - 3. kép

Múlt hét óta tart, de még az előttünk álló hétvégén is kitart a pécsi Sétatér Fesztivál, mely a környék egyik hagyományos rendezvényeként ismét nyitva áll a borászati, gasztronómiai és egyéb kulturális programok előtt. A kapcsolódó programok mellett pénteken elcsíphetjük Antonia Vai koncertjét, szombaton este a The Blackbirds lesz a főzenekar, vasárnap pedig a Magashegyi Underground jelenti a legfontosabb attrakciót.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20 órakor érdemes lesz az RTL Klub műsorát választani, ahol a Megint 17 című romantikus vígjátékon nevethetünk nagyokat, míg másnap 20:55-kor a Duna TV lesz jó választás a Walesa - A remény embere című életrajzi dráma miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Hampster

5 éve, 1 hónapja és 15 napja

Már virágzik a levendula? meglepett smiley azta

válasz erre