21 °C
erős felhőzet
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

A legjobb hétvégi programok (2019. január 12. - január 13.)

2019. január 11.
7.7151
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


50+ éves Táncdalfesztivál név alatt január 12-én, azaz most szombaton egy igazi retro parti várja majd a jó magyar zenék kedvelőit a Papp László Sportarénában olyan fellépőkkel, mint Kovács Kati, Koós János, Soltész Rezső vagy Csonka András. A hatvanas és hetvenes évek legnagyobb slágereit erdeti hangszerelésben, néhol szimfonikus nagyzenekarral kiegészülve, Gálvölgyi János és Koltai Róbert konferansziék felvezetésével csendülnek majd fel.


Ha imádsz kocogni, és szívesen futnál egy nagyot a hétvégén, január 13-án, azaz most vasárnap vegyél részt a 4. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválon, mely délelőtt 9 órakor a Hungexpónál veszi kezdetét. Az eseményen alkalmi futók és profik egyaránt megmérettethetik magukat, hiszen több távolság, de ugyanolyan nagyszerű élmények várják majd az indulókat.

Amennyiben szereted a kortárs művészetet, látogass el január 12-én, azaz most szombaton a budapesti Ludwig Múzeumba, ahol Műtárgy sztorik címmel rendhagyó tárlatvezetés várja az érkezőket a gyűjteményben. Izgalmas sztorik, kulisszatitkok és látványos bemutató vár minden érkezőre a Westkunst-Ostkunst című kiállítás keretein belül.


Nem tudjuk, hogy merre tovább? Tanulnánk vagy taníttatnánk, de nem ismerjük a lehetőségeket? Akkor ma vagy holnap a Hungexpón a helyünk, ahol 19. alkalommal várja az érdeklődőket az Educatio Kiállítás közel 200 kiállítóval. A legnagyobb magyar és külföldi felsőoktatási intézmények, nyelviskolák, szakképzések és egyebek egy helyen, iskolásoknak, felnőtteknek, szülőknek, pedagógusoknak, egyszóval szinte bárkinek.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:10-kor érdemes lesz a Duna TV-t választani, ahol a Good Will Hunting című nagyszerű filmdráma kerül vetítésre, míg vasárnap este 21:35-kor az HBO lehet ideális választás, ahol az Öldöklő szerelem lesz műsoron. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

pilótakeksz

6 éve, 4 napja

Táncdalfesztivál nagyon király röhögő smiley jó kis retro.

válasz erre