21 °C
tiszta égbolt
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

A legjobb hétvégi programok (2019. április 6. - április 7.)

2019. április 05.
7.6851
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Magyar Ízek Tavaszi Vására név alatt különleges ízek, sercegő kolbászok és mennyei illatok várják a finom ételek és italok megszállottjait április 7-én a budapesti Várkert Bazárban. A rendezvény középpontjába a sültkolbászok kerültek, azonban nemcsak a felnőttek, a gyerekek is bőven találnak majd maguknak megfelelő elfoglaltságokat, valamint fogukra való falatokat.


Szombaton és vasárnap, azaz egész hétvégén várja az érdeklődőket a Tavaszi Etyeki Piknik, aminek részeként idén először nyitnak ki a helyi pincék és kézművesek, hogy az érdeklődők a legjobb borokat kóstolhassák az egyéb finomságok mellett. Lesz itt sajt, sonka, sütemény, csokoládé és persze pálinka is, de nem hiányoznak majd a zenei produkciók és az izgalmas zenei programok sem.

Egész szombaton ingyenes minifesztivál várja majd a grillételek kedvelőit, Áprilisi Marhaságok név alatt ugyanis a legjobb barbecue falatok jönnek testközelbe a Váci utcában megrendezésre kerülő eseményen. A helyszínen a finom ízek mellett közel tízféle kézműves sörrel öblíthetik majd le az érdeklődők a falatokat, miközben DJ-k szolgáltatják a megfelelő talpalávalót.


Egészen vasárnapig várja a régi járművek kedvelőit a Magyar Vasúttörténeti Park, ahol Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítására kerül sor Oldtimer Show név alatt. Lesznek több mint 100 éves motorok, fakerekű autók, traktorok, tankok, buszok, de még gőzmozdonyok is, köztük igazi ritkaságokkal, felénk egyáltalán nem ismert amerikai gyártmányokkal.

Ha egy jó filmre ülnél be a hátvégén, és szereted a szuperhősös mozikat, akkor már több helyen is vetítik a hétvégén a Shazam! című, ezúttal a DC univerzumából érkező karakter első filmes kalandját, ami mindennek nevezhető, csak hétköznapinak nem.


Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20 órakor érdemes lesz az HBO műsorát választani, ahol a Szólíts a neveden című tavalyi romantikus dráma kerül műsorra, míg vasárnap este 22 órakor a Duna TV lehet ideális választás, ahol az Ezerszer is jó éjszakát! című filmdrámát nézhetjük meg. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás