11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 04., hétfő
Kázmér

A legjobb hétvégi programok (2018. október 20. - október 21.)

2018. október 19.
11.9881
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Idén is lesz, pontosabban már tegnap óta van is Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár, aminek részeként a budapesti Várkert Bazárban negyven kiadó legfrissebb könyveit vásárolhatjuk meg számtalan kísérőprogram társaságában. A bemutatók mellett így öt színpad és hat külföldi író várja majd rajongóit a bazárba, többek között Susan Faludi, Catherine Millet, Roy Jacobsen és Maxim Leo is ott lesz.

A legjobb hétvégi programok (2018. október 20. - október 21.) - 2. kép

A mai napon indul, és egészen hétfőig tart a 22. Csabai Kolbászfesztivál, aminek részeként az óvodásoktól kezdve az idősekig mindenki megtalálja majd a maga elfoglaltságát, illetve finomságát, hiszen szokás szerint megint minden a finom kolbászról és egyéb házias ételekről szól majd. Az esemény díszvendége idén Thaiföld lesz, így thai kolbászokat is kóstolgathatunk, míg a színpadon olyan zenekarok koncertjeit nézhetjük meg, mint a Balkán Fanatik, a Csík Zenekar, a Punnany Massif, Majka vagy a Kowalsky meg a Vega.

A szüreti fesztiválok kedvelőinek nagy örömére idén is lesz Füredi Szüret, ezáltal október 22-ig a balatonfüredi Tagore sétányon, valamint a közelben felállított Kisfaludy színpadon várják majd változatos programok az érdeklődőket. Lesznek népzenei koncertek, jön a Kabóca Bábszínház, óriási táncházzal készül az erdélyi Üsztürü Zenekar, de visszatér a hagyományos máglyagyújtás is.

A legjobb hétvégi programok (2018. október 20. - október 21.) - 3. kép

Évek óta nagy hagyománya van, így most hétvégén is megrendezik a Szigligeti Süllőfesztivált, aminek részeként a helyszínre érkezőknek lehetőségük nyílik megkóstolni a környék egyik őshonos halfajtáját. A legfinomabb halételek mellett az őszi Balaton csodálatos tájában való gyönyörködés mellett természetesen színvonalas programok és egyéb kikapcsolódás is várja majd az érkezőket.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20 órakor kapcsoljunk az HBO műsorára, ahol a tavaly bemutatott Az igazi csoda című amerikai családi filmen szórakozhatunk, míg vasárnap este 21:10-kor az RTL Klub műsora kínál egy nagyon szuper filmet az Anyád napja című romantikus vígjáték képében. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

5 éve, 10 hónapja

Egy jó kis kolbászfesztivál jöhet röhögő smiley

válasz erre

Lili

5 éve, 10 hónapja

Jaj nagyon jók ezek a programok. Már csak egy kis napsütés hiányzik. mosolygó smiley

válasz erre