21 °C
erős felhőzet
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

A legjobb hétvégi programok (2018. március 3. - március 4.)

2018. március 02.
7.3601
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha érdekelnek a szép konyhák, a legújabb konyhai eszközök és felszerelések, akkor feltétlenül látogass el a hétvégén a Budapest Sportarénába, ahol idén is megrendezik a Konyhakiállítást. Az eseményen garantáltan újragondolhatod mindazt, amit eddig a konyhádról gondoltál, de az új trendek mellett az év gasztronómiai divatjaiba is belekóstolhatsz. Akár szó szerint!


Idén is lesz Magyar Ízek Tavaszi Vására a Várkert Bazárban, így aki szeretne magának a legfinomabb és legkülönfélébb kistermelői finomságokból betárazni, az szombaton vagy vasárnap látogasson ki a helyszínre. Az eseményen a legkülönfélébb házi sonkák, sajtok, mézek, édességek és egyéb finomságok várják az érdeklődőket, méghozzá hamisíthatatlan vásári forgatagban.

Március 3-án, azaz most szombaton Tavaszi Pagonyfeszt lesz a Petőfi Irodalmi Múzeumban, ahol kicsik és nagyok egyaránt nagy örömben részesülhetnek számtalan régi és új mese társaságában. Az eseményen lesz felolvasószínház, diavetítés, a Budapest Bábszínház jóvoltából bemutatkoznak Pipp és Polli kalandjai, de újra felelevenítésre kerül Berg Judit 10 éves Cipellő cicák-sorozata is.


Harmadik hangversenyéhez érkezett a Fővárosi Palotakoncertek eseménysorozat, ami március 3-án, azaz most szombaton kerül megrendezésre a budapesti Festetics Palota tükörtermében. Az eseménysorozat aktuális előadásán Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész szórakoztatja majd a közönséget, aki olyan tételeket ad majd elő, mint Haydn Esz-dúr szimfóniája, vagy Mozart B-dúr Divertimentója.

Ha inkább a tévét választanánk hétvégén egy kis kikapcsolódáshoz, ideális lehet szombat este 18:25-kor a Viasat 3-at választani, ahol Szerencse dolga címmel egy 2007-es amerikai romantikus vígjáték vár ránk, míg vasárnap este 21:05-kor Hugh Hefner kedvenc filmjét, az 1942-es Casablancát adja a Duna TV. Ha nincs kábeltévéd, vagy éppen úton leszel, válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
3 hozzászólás

Linda

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

Tavaszi vásárt adom.

válasz erre

zitucska

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

Tavaszi vásár jól hangzik.

válasz erre

kalifa

6 éve, 11 hónapja és 12 napja

Huuu Casablanca de régen láttam.

válasz erre