21 °C
tiszta égbolt
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

A legjobb hétvégi programok (2018. március 24. - március 25.)

2018. március 23.
13.8311
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Szombaton és vasárnap immáron 12. alkalommal rendezik meg a Bábolnai Sonkafesztivált, ahol garantáltan kellemes hangulatra és finom ízekre lelnek azok, akik szeretnék jó hangulatban eltölteni a hétvégét. Az esemény részeként kulturális programok, sonkaversenyek, vásári hangulat és persze ismert előadók is fellépnek majd, így ott lesz a színpadon Jolly és Suzy, valamint Gyurcsik Tibi is.


Ma este és holnap egész nap téged is vár Tiszafüreden a Tisza-tavi Napok névre keresztelt eseménysorozat, mely a Halas téren egy halom izgalmas programmal és vásári hangulattal fogadja az érdeklődőket. Lesz itt kézműves- és élelmiszeripari kiállítás, rengeteg gyerekprogram, de természetesen a kapcsolódó koncertek sem hiányozhatnak majd a sorból, olyan fellépőkkel, mint a Kiscsillag, a 30Y, az Ocho Macho vagy az Intim Torna Illegál.

Ha imádjuk a különleges és minőségi borokat, akkor március 24-én, azaz most szombaton nekünk is a budapesti Corinthia Hotelben a helyünk, ahol közel 70 pincészet mintegy 160 tokaji borát kóstolhatjuk meg. A Tokaji Március Nagykóstoló így a fővárosba hozza a tokaji szőlészetek hangulatát négy mesterkurzussal, külön aszú teremmel és pop-up schoollal.


Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Csillagászati Hét 2018, mely szombaton és vasárnap változatos programokkal várja a csillagászat kedvelőit. Szombaton például a Planetáriumban felfedezhetjük a világűrt és kalandozhatunk a csillagos égbolton, míg másnap a Látogatóközpont bejárata előtt derült idő esetén biztonságos napfolt megfigyelésen vehetünk részt.

Egy jó filmet keresel a hétvégén? Ülj be valamelyik moziba a Gringo című legújabb Charlize Theron filmre, melyben a jelenlegi mexikói droghelyzettel ismerkedhetünk meg egy drogkartell és a kábítószer-ellenes rendőrségi osztály kereszttüzében.


Ha inkább a tévé elé fészkelnéd be magadat, akkor válaszd szombat este a Duna TV műsorát, ahol 20:40-kor a nagyszerű Csinibaba című magyar klasszikus kerül terítékre, míg vasárnap a TV2 vetíti a Mindenki szereti a bálnákat című romantikus drámát, melyre 20:40-től érdemes befurakodni a tévé elé. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, a Telenor MyTV szolgáltatásával akár okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

csillucs

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

Most nagyon jó programok lesznek. Sonka fesztivált nem hagyjuk ki.

válasz erre