27 °C
erős felhőzet
2024. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

A legjobb hétvégi programok (2018. május 26. - május 27.)

2018. május 25.
5.0201
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Május utolsó vasárnapja köztudottan a Nemzetközi gyermeknap, ebből az alkalomból pedig garantáltan országszerte minden kisebb-nagyobb városban belebotolhatunk kapcsolódó rendezvényekbe. Ha tehát szeretnénk gyermekünkkel mókázni egy kicsit a hétvégén, vasárnap keljünk útra, hiszen garantáltan találunk majd csemeténk kedvére való elfoglaltságot.


Ha Budapesten élünk, már május 26-án megünnepelhetjük az apróságokat, ezáltal május 26-án a Magyar Színház falai között Gyerekfesztivál 2018 név alatt garantáltan kicsik és nagyok is megtalálják számításaikat. A színház körül megtalálható kapcsolódó programok mellett ugyanis az intézmény falai között a legnépszerűbb gyermek előadásokat nézhetik meg az érkezők, mint amilyen a Rumini, A békakirály vagy a Tótágas történetek.

Ingyenes családi napot szervez május 26-án a DJI ARS Budapest. A Tello Családi Napon bárki ingyenesen kipróbálhatja a Tello drónokat, sőt egy akadálypályán is végig lehet menni vele, mellyel egy eredeti DJI pilóta igazolványt kaphatunk kézhez. Minden rendezvényre ellátogató gyermek egy DJI ajándékot, vásárlás esetén pedig extra ajándékot kap! A rendezvény a DJI ARS Budapest boltjában kerül megrendezésre.

Ma még utoljára megtekinthető a Budapest Art Week részeként a rendkívül különleges Áttetsző valóság kiállítás a Resident Artban, aminek részeként Szabó Ábel 2016 és 2017 folyamán készült festményei csodálhatók meg. A kortárs művésztől megszokott módon ezek a művek főként urbánus témákra koncentrálnak, de a fotórealizmus helyett leginkább a rá jellemző elkent festékrétegekre, dinamikus vonásokra és merész megoldásokra számíthatunk.


Ha már a Balaton közelében keresnénk magunknak valami elfoglaltságot, és éppen a közelben vagyunk, ugorjunk el Vonyarcvashegyre, ahol idén már ötödik alkalommal vár ránk az Orbán-napi Borünnep. A vashegyi kápolna közelében megrendezendő eseményen a környék legfinomabb borainak kóstolója mellett megtörténik az Orbán-szobor rituális locsolása, mindez a borfesztiválokra jellemző hangulat társaságában.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 22:20-kor érdemes a Duna TV-re kapcsolni Az öreg hölgy és a testőr című vígjáték miatt, míg vasárnap 21 órakor a Viasat 3-at választani, ahol egy igazi csajos film, a Szex és New York 2 kerül vetítésre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Gizus

6 éve, 8 hónapja és 8 napja

Csak legyen jó idő. Remélem az lesz mert a gyerek nagyon be van sózva.

válasz erre