25 °C
borús égbolt
2024. július 25., csütörtök
Kristóf, Jakab

A legjobb hétvégi programok (2018. április 7. - április 8.)

2018. április 06.
10.6501
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Tovább zakatol hétvégén a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, aminek részeként a szokványos kísérőprogramok mellett ezúttal is lesznek kiemelkedőbb események az érdeklődők számára. Szombaton este 19 órától például Simon Stephens: Heisenberg című nagyszerű műve kerül színpadra, míg vasárnap este Arany János balladái nyomán egy különleges táncjátékot tekinthetünk meg.


Szinén újabb előadásokkal várja az érdeklődőket a hétvégén a Budapesti Tavaszi Fesztivál, ahol pénteken és szombaton például kapcsolódó eseményként az Akvárium Klubban Nemzetközi Gyermekfilm Fesztivál várja a kicsiket és nagyokat. Ezen felül A Magyar Jazz Ünnepével vár minket szombaton a Budapest Jazz Club, Ákos 50 koncert lesz a MÜPA falai között, vasárnap pedig a Koldusoperát tekinthetjük meg a Trip Hajón.

Még ezen a hétvégén utoljára megtekinthető Dunaújvárosban Dr. Kunos József György háromszoros Flickr Explore Díjas amatőr fotóművész kiállítása, mely A Nő címmel 80 igencsak különleges képet foglal magába. A tárlat részeként a művésznek a világ számos különböző országában készült műve került kiállításra, melyek inkább tűnnek festménynek, mint valódi fényképeknek.


Ha imádjuk a különféle halételeket, érdemes lesz április 7-én, azaz most szombaton ellátogatni a Fehérvári Halünnepre a Palotavárosi tavakhoz, ahol a legkülönfélébb halas finomságok mellett igazi fesztiváli hangulat vár majd ránk. Ennek megfelelően fellép például Csepregi Éva és a Viking zenekar is, de a gyerekeknek Matyi, a ludas címmel egy bábos komédia is előadásra kerül délután.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, akkor szombat este 21:10-kor válasszuk az RTL Klub műsorát, ahol egy 2016-os nagyszerű vígjáték, a Nagyfater elszabadul csal majd mosolyt az arcunkra, míg vasárnap este 21 órakor a Viasat 3-at, ahol a Másnaposok című vígjátékra kacaghatunk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

moni1294

6 éve, 10 hónapja és 5 napja

szentendrén mindig jó a tavaszi fesztivál

válasz erre