29 °C
tiszta égbolt
2024. június 25., kedd
Vilmos

A legjobb hétvégi programok (2018. április 21. - április 22.)

2018. április 20.
8.7441
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A mai naptól egészen vasárnapig változatos események részeseivé válhatunk a szentendrei skanzenben, ahol a Mozaik Múzeumtúra Roadshow részeként rendhagyó tárlatvezetések, szerb tematika és természetművészet vár majd ránk. Milyen természet adta kincsekből lehet művészi alkotásokat készíteni? Milyen szobrászati technológiák léteznek? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphatunk!


Egész hétvégén várja az érdeklődőket a Tavaszköszöntő Tulipán Fesztivál Celldömölkön, aminek részeként minden a tavasz egyik első virágáról szól majd, méghozzá a nyári fesztiválokat megszégyenítő hangulat társaságában. A változatos és tematikus programok mellett ezt a jelleget olyan sztárfellépők nyomatékosítják majd, mint a Balkán Fanatic vagy a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar.

Amennyiben adóznánk egy kicsit Földünk előtt, akkor ünnepeljük április 22-én, azaz most vasárnap a Föld Napját a Pál-völgyi kőfejtőben. A helyszínen kicsiket és nagyokat egyaránt fergeteges programok sokasága vár, egész napos természetismereti vetélkedőkkel, nyereményekkel, de lesz helyi termelői vásár, állatbemutató gyerekkoncert és még kézműves foglalkozás is.


Ezen a hétvégén sem maradunk elfoglaltság nélkül a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül, ezáltal szombaton az Erkel Színházban Verdi Álarcos bálja, a Müpában Kurt Elling koncertje, vasárnap pedig Mozart Varázsfuvolája, a Várkert Bazárban pedig az Orchester Jakobsplatz München fellépése várható, méghozzá számtalan egyéb helyszínre költözött fesztiváli program mellett.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, válasszuk szombaton este a Duna TV műsorát, ahol egy nagyszerű dráma, a Provence-i vakáció kerül vetítésre 20:35-kor, míg vasárnap a TV2 lehet a jó választás, ahol 21:20-kor a Női szervek című amerikai akció-vígjátékot tekinthetjük meg. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Tulipán mosolygó smiley de jó.

válasz erre

Edit90

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Van már tulipán fesztivál is?

válasz erre