6 °C
erős felhőzet
2024. április 23., kedd
Béla

A legjobb hétvégi programok (2017. július 15. - július 16.)

2017. július 14.
8.4401
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Most szerdán nyitotta meg a kapuit VeszprémFeszt név alatt Veszprém egyik legnagyobb zenei és kulturális rendezvénye, amely egészen vasárnapig várja az érdeklődőket változatos programokkal. Az eseményhez az egész várost felölelő elofglaltságok, vásári hangulat és változatos családi programok csatlakoznak, a fő attrakció azonban július 14-én, azaz ma este 21 órakor Tom Jones fellépése lesz a Veszprém Arénában.

A legjobb hétvégi programok (2017. július 15. - július 16.) - 2. kép

Idén is megrendezésre került az ország legnagyobb kerti partija, avagy az AlterRába Fesztivál Körmenden, amely kedd óta várja az érdeklődőket, akik egészen vasárnap estig tombolhatnak a koncerteken. Az eseményen idén is hazánk legismertebb bandái kerültek tömörítésre, ezáltal még olyan fellépőket csíphetünk el, mint az Ossian, az Auróra, a Moby Dick, a 30Y vagy a Pannonia Allstars Ska Orchestra.

Ha valami könnyedebb zenei műfajt keresnénk, július 16-án, avagy most vasárnap a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon újabb Operagála kerül megrendezésre, méghozzá igazi világsztárokkal. A Budapest Nyári Fesztivál részeként így olyan fellépőket tekinthetünk meg, mint Ailyn Pérez amerikai szoprán, Gabriele Viviani olasz bariton, valamint Ramé Lahaj, a sármos koszovói tenor.

A legjobb hétvégi programok (2017. július 15. - július 16.) - 3. kép

A mai és a holnapi napon kerül megrendezésre Szabadkígyóson, a Wenckheim-kastélynál a 16. Kígyósi Kastélyjátékok, amelynek részeként minden nap délután és este ingyen programok sokasága várja az érdeklődőket. A vásári hangulat mellett lesznek kifejezetten gyerekeknek szánt elfoglaltságok, miközben olyan előadók adnak koncertet, mint St. Martin vagy a Piramis.

Ha inkább egy filmhez lenne kedvünk a hétvégén, akkor érdemes beülni a mozikba a hónapok óta várt Baywatch-ra, amely megmutatja, hogy miként is fest modern filmes feldolgozásban az egykori legendás, és garantáltan mindenki által ismert életmentős sorozat vadonatúj kalandokkal és szereplőkkel.

A legjobb hétvégi programok (2017. július 15. - július 16.) - 4. kép

Természetesen a tévében is izgalmas műsorok sokasága vár ránk a hétvégén! Szombaton este 21:10-kor érdemes lehet például az RTL Klub műsorát nézni A paripa című amerikai filmdráma miatt, míg vasárnap este 20 órakor az HBO-t, ahol az idén megjelent thriller, a Bosszú szeretetből kerül terítékre. Hogy nincs kábeltévéd? Esetleg nem leszel otthon? A Telenor MyTV szolgáltatással bárhol és bármikor, akár okostelefonodon is tévézhetsz!
2 hozzászólás

Lili

7 éve, 4 hónapja és 9 napja

Baywatchra én is kíváncsi vagyok mosolygó smiley Imádom Zac Efront

válasz erre

Tekla

7 éve, 4 hónapja és 9 napja

Baywatch biztos nagyon jó röhögő smiley

válasz erre