25 °C
borús égbolt
2024. július 25., csütörtök
Kristóf, Jakab

A legjobb hétvégi programok (2016. szeptember 3. - szeptember 4.)

2016. szeptember 02.
5.1501
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.




Már múlt hét óta tart, de most szombaton lesz a fináléja a nyíregyházi Vidor Fesztiválnak, amely egy igazi összművészeti eseményként idén is Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiváljának ígérkezik. Amint azt már megszokhattuk a múltban, a Vidor idején egész Nyíregyháza átalakul, és egy óriási színjáték rézévé válik szabadtéri koncertekkel, kiállításokkal, bábelőadásokkal, dumaszínházzal és számtalan egyéb izgalmas utcai programmal.

Senki ne lepődjön meg, ha tegnap óta rengeteg hőlégballont lát Velence környékén, lévén szeptember 1. és szeptember 4. között kerül megrendezésre a helyszínen a Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál. Ennek részeként egy fesztiváli hangulattal, változatos programokkal és egyéb tematikus kísérőeseményekkel ellátott rendezvényre kerül sor, amelynek részeként mindenki megismerheti a hőlégballonozás sajátosságait és szeretetét is.


Érdemes lesz hétvégén minden sörkedvelőnek Miskolcra látogatni, lévén szeptember 4-ig bezárólag idén is megrendezésre kerül a Miskolci Sörfesztivál, ahol a szokványos családi programok mellett rengeteg kiváló fellépő szórakoztatja majd a közönséget. Ennek megfelelően olyan ismert hazai előadókat nézhetnek meg a látogatók, mint az Edda Művek, a Hooligans, Zoltán Erika, Korda György és Balázs Klári vagy a New Level Empire.

A verkli, avagy egy letűnt kor időszakának utcai zenegépére szeretne emlékezni az immáron hagyományos formában megrendezésre kerülő keszthelyi Verkli Fesztivál szeptember 3-án és szeptember 4-én. A két nap során így a látogatók a kísérőprogramok, a különféle hazai és külföldi fellépők mellett 42 zenegép muzsikáját hallgathatják majd a belvárosban, köztük magyarokkal, svájciakkal, németekkel, osztrákokkal és szlovénokkal is.
3 hozzászólás

Natasha

8 éve, 6 hónapja és 26 napja

Válogatok a programok között. Van miből.

válasz erre

Linda

8 éve, 6 hónapja és 26 napja

Hőlégballon karnevál de jól hangzik. mosolygó smiley

válasz erre

Pocok

8 éve, 6 hónapja és 26 napja

Irány Miskolc. Sörfeszt a király.

válasz erre