10 °C
borús égbolt
2024. március 01., péntek
Albin

A legjobb hétvégi programok (2016. január 23. - január 24.)

2016. január 22.
6.9161
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.A legjobb hétvégi programok (2016. január 23. - január 24.) - 2. kép

Vince napi pincejárás, nyitott pincék név alatt január 24-ig, avagy most vasárnapig óriási pincelakomák várnak ránk, ha ellátogatunk Pannonhalma borvidékének pincészeteihez. Vince nap alkalmából ugyanis egész hétvégén ingyenes kóstolók, ízletes ételek, egyszóval izgalmas bortúrák várják majd a látogatókat, akik megkóstolhatják a régió legfinomabb újborait.

Szintén Vince nap alkalmából egy egész napos elfoglaltság várja január 23-án azokat, akik ellátogatnak Somlószőlősre, avagy a Somló-hegy pincéihez. A DŰLŐngélő Vince - Szőlőszentelési ünnep és mulatság a Somló-hegyen névre keresztelt eseményen egész napon át kóstolgathatjuk a legízletesebb újborokat, majd a nap végén Szabó Enikő népdalénekes vezetésével nótaszóval és disznótoros vacsorával zárhatjuk le a kirándulást.

A legjobb hétvégi programok (2016. január 23. - január 24.) - 3. kép

Január 28-tól egészen 31-ig tart idén is az országos hírnevű Miskolci Kocsonya Farsang, amelynek részeként az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiváljának és vásárának a részeseivé válhatunk. A fesztiválon minden utcasarkon kaphatunk majd ízletes kocsonyákat, miközben számtalan koncert, gyerek- és családi programok színesítik a felhozatalt, igazi karneváli- és hagyományos vásári hangulat társaságában.

Január 27-én, avagy jövő héten szerdán indul Magyarország legnagyobb agráripari csúcsrendezvénye, avagy az AGROmashEXPO és AgrárgépShow a budapesti Hungexpo-n. Habár alapesetben egy férfiasabb programról beszélünk, bizonyára a kertészkedést, a virágtermesztést, ebből kifolyólag az ízletes zöldségeket és a szép virágokat kedvelő hölgyek is garantáltan megtalálják majd ott a számításaikat - sok más egyéb izgalom és érdekesség mellett.
2 hozzászólás

Cynthia

8 éve, 9 hónapja és 21 napja

Nekem ezek nem jönnek be most.

válasz erre

monyó

8 éve, 9 hónapja és 21 napja

Már egyre több a jó program ahogy nézem.

válasz erre