0 °C
borús égbolt
2023. december 11., hétfő
Árpád

A legjobb hétvégi programok (2015. május 23. - május 24.)

2015. május 22.
2.3601
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
 A legjobb hétvégi programok (2015. május 23. - május 24.) - 2. kép

Matyók, busók és tikverőzők is felbukkannak majd május 24-én és 25-én a szentendrei Skanzen pünkösdi fesztiválján, ahol egy igazi forgatag várja az érdeklődőket 19 magyar és egy macedón közösség hagyományos bemutatójával. Pünkösd két napján így minden egyes portán élő bemutatók, táncok, zenék, énekek, főzések és kézműves bemutatók fogadják majd az érkezőket - méghozzá autentikus környezetben, hagyományőrzők előadásában.

A környezettudatos és egészséges életmód jegyében családi zöld nap kerül megszervezésre június 6-án a Feneketlen tónál. A Danubius Családi Zöld Nap keretein belül egész napos színes programok várnak majd ránk többek között környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, virágkötészet és arborétum séta mellett.

A legjobb hétvégi programok (2015. május 23. - május 24.) - 3. kép

Óriási gasztronómiai fesztivál várja a magyar ízek kedvelőit a Gourmet Fesztivál képében egészen május 24-ig a Millenárison, ahol hazánk legjobb éttermei és legkiválóbb séfjei mutatkoznak be. Az érkezők megkóstolhatják az ország legkülönlegesebb és legfinomabb ételeit, amelyek mellett finom borok, sörök, pálinkák és sütemények is várnak azokra, akik ellátogatnak a rendezvényre.

Május 23-án és 24-én, avagy szombaton és vasárnap kerül megrendezésre a X. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál és Hungarikumok Kiállítása és Vására. Az immáron hagyományos rendezvény főzőversennyel, Hungarikum sátorral, kézműves- és kirakodó vásárral, a gyerekeknek pedig egy komplett vidámparkkal kedveskedik majd, valamint olyan nagyszerű fellépőkkel, mint Dér Heni, Vastag Csaba, a TNT együttes, az Alma együttes vagy az Edda.

A legjobb hétvégi programok (2015. május 23. - május 24.) - 4. kép

Pünkösdi Várjátékok név alatt változatos programok várják a hosszú hétvégén a Hollókőre látogatókat is, méghozzá egészen május 25-ig. A középkori programok mellett lovaglási lehetőség, lovagi torna, bemutatók, vásári forgatag, fegyverpróbák, valamint az egykori várélet és a pünkösdi hagyományok autentikus felelevenítése fogadja az érkezőket.

Magazin szemle
Megjelent a legújabb Joy magazin, melyben már a fesztiválokra hangolódhatunk. Divat és szépségápolási tippeket olvashatunk fesztiválszezonra. Egy érdekes interjút is olvashatunk a címlaplányról, Jennifer Lopezről, valamint az Eurovíziós dalfesztivál döntőséről, Boggieról is.

A divat szerelmesei is örülhetnek, hiszen a legújabb InStyle magazin ismet elhozta a divat legfrissebb trendjeit. A nyárra hangolódva több fürdőruha trendet láthattok, de interjút is olvashattok a csodás színésznőről, Reese Witherspoonról.

Ha inkább komoly témákról olvasgatnál a hétvégén, akkor szerezd be az új Éva magazint, melynek végében egy fitnesz mellékletet is találsz, ha sportolásról szeretnél olvasni. Egy érdekes törtenetről is olvashatsz, mely egy mellkissebítő műtétről szól.

Ha csak a sport érdekel, akkor szerezd be az új Wellness magazint, mely már a bikiniszezonra készít fel, így több szuperhatékony edzésprogramot találsz a magazinban. Nyári sportokról is olvashatsz, valamint napvédelemről.
3 hozzászólás

Hampster

9 éve, 3 hónapja és 16 napja

Gourmet fesztivált ki nem hagynám!

Remélem lesz esőmentes napunk is...

válasz erre

becky

9 éve, 3 hónapja és 16 napja

Remélem jó idő lesz, mert akkor van 1-2 program amire mennék, de ha nem, akkor marad a filmezés és az újság.

válasz erre

zsebibaba

9 éve, 3 hónapja és 16 napja

Jaj de jó programok, de az idő borzalmas.

válasz erre