10 °C
borús égbolt
2024. március 02., szombat
Lujza

A legjobb hétvégi programok (2015. április 18. - április 19.)

2015. április 17.
2.4941
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.A legjobb hétvégi programok (2015. április 18. - április 19.) - 2. kép

Egészen április 19-ig, avagy vasárnapig várja az érdeklődőket a 35. Budapest Tavaszi Fesztivál, amelynek keretein belül már ma is rengeteg érdekes program és koncert lesz az egész fővárosban, de az igazán nagy durranások szombaton és vasárnap várhatók. Budapest több pontján ugyanis olyan kulturális események várnak majd az érdeklődőkre a fesztivál keretein belül, mint Mario Brunello Haydn-re alapozott koncertje, a Kolibri Színházban Axel Hacke: A medve, akit Vasárnapnak hívtak premierje, vagy Kirill Petrenko orosz karmester fellépése a Műpában.

Ha a kulturális programok mellett azért egy kis vásásárlásra is szeretnénk időt szakítani a hétvégén - mert hát itt a tavasz, és ideje lecserélni a ruhatárat -, akkor vegyük az irányt a SYMA Rendezvényközpont irányába. A helyszínen ugyanis egészen április 19-ig, avagy vasárnapig várja az érdeklődőket a Tavaszi Kedvezményes Cipő és Ruhavásár, ahol a legdivatosabb holmikat vásárolhatjuk meg magunknak a legjobb árakon.

A legjobb hétvégi programok (2015. április 18. - április 19.) - 3. kép

Amennyiben vidéken keresnénk magunknak izgalmas programot, érdemes Gyulára látogatnunk, ahol két, egymással összevont rendezvény is várja az érdeklődőket április 19-ig, méghozzá a XVI. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál és a IV. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világ Kupa képében. A beszédes események középpontjában értelemszerűen a finomabbnál-finomabb alkoholos italok, főként a pálinkák kapják majd a főszerepet, méghozzá likőrök, lekvárok, befőttek, szörpök, és mindenféle egyéb házias finomság, illetve a témába vágó programok társaságában.

Ha szeretnénk méltóképpen megemlékezni a Föld napjáról, illetve tenni is valamit bolygónk épségének védelmében, látogassunk el Szegedre, ahol Föld napi gyógynövény-túra a szegedi Fehér-tón név alatt kerül megrendezésre egy kellemes kis délutáni túra. Az esemény április 18-án lesz, érdekessége pedig, hogy nem csak körbejárhatjuk és felfedezhetjük a szegedi Fehér-tó vidékét, hanem ezen felül megismerhetjük a környéken őshonos gyógynövényeket, illetve azok felhasználási módját, gyógyhatását is.

A legjobb hétvégi programok (2015. április 18. - április 19.) - 4. kép

Igencsak különleges programra kerül sor április 18-án, szombaton Balatonfüreden is, ahol a Balaton Szabadidő és Konferenciaközpont ad helyszínt a Pingpongozók éjszakája című eseménynek. Az est lényege, hogy a kérdéses sportág állócsillagai a történelemben most először együtt is megmutatkoznak, és versenybe is szállnak egymással, sőt mi több, a bátrabbak akár saját tudásukat is kipróbálhatják majd a legjobbakkal egy izgalmas és tartalmas családi nap társaságában.

Ha valaki inkább a mozit választaná a hétvégén, annak érdemes megnéznie Kevin James legújabb filmjét, a Pláza ásza Vegasban című filmet, mely a Pláza ászának folytatása. A filmről íme egy kis ajánló egyenesen Fannitól:Magazin szemle
Csajok! Imést jönnek a Joy napok! Megjelent az új Joy magazin, melyben már megtaláljátok a Joy napok kuponjait. Idén május 7-9. között vásárolhattok kedvezményesen a közel 200 db kuponnal. Természetesen a kuponok mellett olvashattok érdekes interjúkat is, például Sam Claflin-nel vagy éppen Árpa Attilával az Argo 2. film kapcsán. Rengeteg divat és szépségtippet találtok a legújabb lapszámban.
4 hozzászólás

Linda

9 éve, 7 hónapja és 20 napja

Jók a programok.

válasz erre

Minoni

9 éve, 7 hónapja és 21 napja

Pingpongozók éjszakája!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley Hihetetlen mik vannak!

A mozi ajánló szuper lett!mosolygó smiley

válasz erre

Lili

9 éve, 7 hónapja és 21 napja

Hehe jó lett a Fannis videó. mosolygó smiley

válasz erre

Natasha

9 éve, 7 hónapja és 21 napja

Cipő és ruha vásár jól hangzik. mosolygó smiley

válasz erre