11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 03., vasárnap
Kornélia

A legjobb hétvégi programok (2014. november 29. - november 30.)

2014. november 28.
2.0941
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.A legjobb hétvégi programok (2014. november 29. - november 30.) - 2. kép

Élményekkel teli karácsonyi vásár kezdődik a budapesti Szent István Bazilika előtti téren november 28-tól, avagy a mai naptól. Az ünnepi pompába öltözött téren, valamint idén először a Zrínyi utcában is forró és illatos finomságok egész sora várja majd a látogatókat, meglepetésekkel, ajándékokkal, korcsolyapályával, szórakoztató programokkal és jótékonysági akciók egész sorával - méghozzá január 1-ig!

Meghitt ünnepváró rendezvény indul a Fertődi Eszterházy-kastélyban is november 30-án, ahol december 21-ig, elsődlegesen a hétvégéken barokk hangulatú adventi vásár, színes programok, kézművestermékek, valamint autentikus események várják az érkezőket. A vásár a kicsik és a nagyok számára egyaránt szórakoztató programokat kínál, ami mellett természetesen megtekinthetjük hazánk egyik legszebb kastélyát is.

A legjobb hétvégi programok (2014. november 29. - november 30.) - 3. kép

A lovak és a lóversenyek szerelmeseinek a Papp László Budapest Sportarénában a helyük, ahol a Lovas Világkupa kerül megrendezésre november 29-én és november 30-án. Az esemény a Nemzeti Gyerek Lovas Nappal egybekötve külföldi és hazai világszámokkal, szakági bemutatókkal, látványos lovas show-műsorral, valamint különféle versenyekkel várja a látogatókat.

Igazán mozgalmas családi programok várnak azokra, akik november 29-én, szombaton felkeresik a Józsefvárosi Galériát, ahol idén is megrendezésre kerül a Hétmérföldes Családi Játékbirodalom névre keresztelt esemény. A helyszínen megelevenedő mesék, játékok és színes programok egész sora várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A legjobb hétvégi programok (2014. november 29. - november 30.) - 4. kép

Ha valaki inkább moziba szeretne ellátogatni a hétvégén, akkor érdemes befizetnie a Förtelmes főnökök 2-re, avagy Sean Anders vígjátékának folytatására, amelyben jól ismert főnökgyűlölőink úgy határoznak, hogy végérvényesen a maguk urai lesznek. A filmről bővebben ITT olvashatsz!
2 hozzászólás

Zita.Péter

10 éve, 22 napja

Mozi lesz ebből de az is csak hétfőn. Sajnos ez a hétvégém nagyon zűrös, nem lesz időm semmire. szomorú smiley

válasz erre

Carrie

10 éve, 23 napja

Juuuj jön a karácsonyi vásár mosolygó smiley és ez a film is jó lesz

válasz erre