19 °C
tiszta égbolt
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

A legjobb hétvégi programok (2014. június 7. - június 8.)

2014. június 06.
3.2701
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.A legjobb hétvégi programok (2014. június 7. - június 8.) - 2. kép

Idén június minden egyes hétvégéje izgalmas programokkal kecsegtet majd a gyermekek, illetve a gyermekes családok számára, ha ellátogatnak a Hajógyári-szigetre, ahol reggel 10-től este 6-ig várja a látogatókat a Generali Gyerek Sziget. Az előttünk álló pünkösdi hétvégén a Kolompos együttes szórakoztatja majd az egybegyűlteket Pünkösdi királykisasszony című produkciójával, de ezen felül Bohócerdő, Halász Judit koncert, tánctanítás és számtalan egyéb zenés, fejlesztő és ügyességi program is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A tavalyi sikerek után idén is megrendezésre kerül a Városliget melletti Dürer Parkban a Pünkösd Piknik névre hallgató kezdeményezés, ami egy adománygyűjtő közösségi főzéssel egybekötött fesztivál, amellyel a szervezők a Baleseti Központ Gyermektraumatológiáját kívánják támogatni. Az eseményen részvevő csapatok főzőversenyen vehetnek részt, amelyeket a látogatók adomány fejében meg is kóstolhatnak, miközben zenei programok, állatsimogató, kézműves-foglalkozások és egyéb programok szórakoztatják a közönséget.

A legjobb hétvégi programok (2014. június 7. - június 8.) - 3. kép

A szentendrei Skanzenben is megünneplik a hétvégén a Pünkösdöt, így június 7-től egészen június 9-ig várja a látogatókat a Pünkösdi Sokadalom, amelynek keretein belül többek között elfeledett pásztorhagyományokat elevenít fel a több tucatnyi fellépő. A látogatók így megismerkedhetnek a legősibb pünkösdi szokásokkal, de lesz természetesen királyválasztás, királyné-járás, termékenység-varázslat és még számtalan egyéb érdekes, csodálatos kultúránkon alapuló program.

A sörök és a jó utcai ételek szerelmeseinek a hétvégén határozottan a Műegyetem rakpartjánál a helyük, ahol június 7-től június 9-ig kerül megrendezésre a Főzdefeszt és Street Food Show Fesztivál. A korábban két különálló rendezvény összeházasításának köszönhetően a látogatók nem csak a legjobb sörkülönlegességeket kóstolhatják meg, hanem ezen felül a legjobb street foodokat, avagy utcai ételeket is fogyaszthatják mellé.

A legjobb hétvégi programok (2014. június 7. - június 8.) - 4. kép

Már javában tart Szántódpusztán a 8. Pannónia Fesztivál, ami egészen vasárnapig várja a koncertkedvelőket, akik a hazai könnyűzenei világ legjobb előadóit tekinthetik meg egy helyen. Az olyan magyar előadók, mint a Depresszió, a Belga vagy az Alvin és a mókusok mellett az idei PAFE ráadásul egy igazán nagy külföldi fellépőnek, a kaliforniai punk császárainak, avagy a The Offspring koncertjének is helyet ad.
5 hozzászólás

Minoni

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

Ó erről a street food show fesztiválról hogy lemaradtam...szomorú smiley

válasz erre

eperjam

10 éve, 9 hónapja és 22 napja

Én is a fröccsre megyek, hogy hogy nincs benne az ajánlóban?meglepett smiley

válasz erre

Hampster

10 éve, 9 hónapja és 22 napja

Ritka esemény, de én végig pihenem a hétvégét. Hétfőn pedig megcsinálom az elmaradt tavaszi nagytakarítást!mosolygó smiley

válasz erre

zsebibaba

10 éve, 9 hónapja és 22 napja

Végre hétvége és ráadásul hosszú. mosolygó smiley Jó programok lesznek és az idő is jó lesz.

válasz erre

pilótakeksz

10 éve, 9 hónapja és 22 napja

Mi szerintem a fröccs fesztiválra megyünk mosolygó smiley Tetszik

válasz erre