19 °C
tiszta égbolt
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

A legjobb hétvégi programok (2014. július 5. - július 6.)

2014. július 04.
2.7841
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.A legjobb hétvégi programok (2014. július 5. - július 6.) - 2. kép

Nagy gyerekmulatság lesz július 5-én Budakalászon, méghozzá annak apropójából, hogy a helységben nyílik meg a legújabb REGIO játékáruház. A nyitás alkalmából egész szombaton ugrálóvár, kézműves foglalkozások, arcfestés, ajándék lufi és rengeteg játék várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt a régi Gulliver helyén, az Omszk part 4. szám alatt.

Tovább robog a Budapesti Nyári Fesztivál is, ami ezen a hétvégén szintén változatos és színes programokkal várja a színházi élmények, a művészet és a kultúra szerelmeseit. A központi helyszínek továbbra is a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadok, az év attrakciója pedig Shakespeare születésének 450. évfordulója.

A legjobb hétvégi programok (2014. július 5. - július 6.) - 3. kép

A középkori kalandok kedvelőinek a hétvégén érdemes Drégelypalánkra, a Szondi várromhoz látogatniuk, ahol július 5-én hatalmas várjátékokat tekinthetnek meg az érkezők. Az esemény során gazdag és történelmi ihletésű programokkal a várvédelem korszakát idézik fel a szervezők egy olyan mindenki által ismert történelmi helyszínen, ami szépirodalmi alkotások tucatjaiban jelent meg az évszázadok során.

Hatalmas Ghymes Fesztivál veszi kezdetét a mai napon a Veszprém megyei Hegymagas községben, ahol egészen vasárnapig változatos programok sokasága várja majd a látogatókat a Szent-György hegy árnyékában. A Pannon-tenger egykori tanúhegyének tövében a jelenkori zenei, színházi és irodalmi élet maradandó alkotásai játsszák majd a főszerepet, miközben a helyszínre látogatók megünnepelhetik az egyetemes magyar és európai kultúra időtálló értékeit és sikereit is.

A legjobb hétvégi programok (2014. július 5. - július 6.) - 4. kép

Ha kedveljük a gregorián korszak zenei kultúráját, akkor a hétvégén feltétlenül el kell látogatnunk Vácra, ahol egészen vasárnapig tart a Gregorián Fesztivál 2014 névre hallgató programsorozat. A színes és elmaradhatatlan gregorián zenei előadások mellett a látogatók mindent megtudhatnak az adott korszak zenei és kulturális sajátosságairól, méghozzá egy kisebb időutazás keretein belül.

Ha inkább a hűvös mozitermeket választanánk, akkor mindenképpen nézzük meg Adam Sandler és Drew Barrymore legújabb romantikus vígjátékát, avagy a Kavarást. Egy balul sikerült randit követően a sors úgy dönt, hogy ennek a két embernek muszáj megismernie egymást. És egy afrikai nyaralás ez lehetővé is tesz számukra. A nyár egyik legjobb vígjátékáról van szó, izomlázra készüljetek!

Magazin szemle
Megjelent az új Shape magazin, melynek címlapján a gyönyörű Dukai Regina szerepel. Regina kipróbálta és be is mutatja a nyár egyik sláger sportját, avagy a SUP fitneszt. Emellett megtudhatod, hogyan dobj le 2 ruhaméretet, 6 hét alatt, továbbá tippeket kaphatsz a szabadban végezhető kardió edzésekről!
4 hozzászólás

zitucska

10 éve, 8 hónapja és 21 napja

Kavarás mosolygó smiley Tuti megnézem! A shape magazint már beszereztem, de most a strandé a főszerep.

válasz erre

Lili

10 éve, 8 hónapja és 22 napja

Shape-et megveszem, ez a SUP érdekel!mosolygó smiley

válasz erre

Sonci

10 éve, 8 hónapja és 22 napja

Nyári fesztivál kihagyhatatlan! Biztosan megyek!

válasz erre

Babóca

10 éve, 8 hónapja és 22 napja

Szerintem most irány a vízpart! Nagyon meleg lesz.

válasz erre