20 °C
erős felhőzet
2024. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

A legjobb hétvégi programok (2014. február 8. - február 9.)

2014. február 07.
2.3291
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A hétvége nagy örömünnep lesz a zenekedvelők számára, hiszen február 8-án, szombaton a Papp László Budapest Sportarénában nagyszabású Zorán koncert lesz. Az esemény apropója, hogy Zorán egy 11 duettet tartalmazó lemezt adott ki a közelmúltban, így a fellépés a lemez bemutatója is lesz egyben. A koncerten természetesen az album összes énekese jelen lesz, de a friss dalok mellett a régi nagy slágerek is előkerülnek.

Akik szeretnék kulturális programmal tölteni hétvégéjüket, azoknak érdemes február 8-án, szombaton ellátogatniuk a Millenárisra, ahol a Magyar Vidék Napja 2014 fesztivál várja az érdeklődőket. A farsangi mulatságok jegyében megrendezett eseményen népi játékok, vásár, vidéki ízek, busók, finom ételek és italok, valamint hagyományőrző műsorok és zenés-táncos produkciók várják a látogatókat. Az esemény házigazdája Rákóczi Ferenc lesz, aki a jó hangulatért is felel majd.

A legjobb hétvégi programok (2014. február 8. - február 9.) - 2. kép

Amennyiben csak egy jót szeretnénk enni a hétvégén, Siklós lesz a tökéletes célpont, azon belül is a Tenkesalja Böllérfesztivál február 8-án, szombaton. A már évek óta nagy sikernek örvendő böllérverseny keretein belül a hagyományos falusi disznóvágást elevenítik meg a szervezők, így igazi disznótoros, finom ételek, italok és jó hangulat várja majd az érkezőket, amit este a Böllérbál koronáz meg.

Ha egy jót szeretnénk nevetni a hétvégén, akkor a Thália Színházba érdemes ellátogatnunk, hiszen egész hétvégén Humorfesztivál várja a látogatókat. A Nagymező utcai helyszínen 13 előadás fogadja a kabaré, a komédia, a tragikomédia és a stand-up szerelmeseit, így garantáltan senki sem távozik majd szomorúan a nagy eseményről.

A legjobb hétvégi programok (2014. február 8. - február 9.) - 3. kép

A mozifilmek kedvelőinek is szolgálhat programmal a hétvége, hiszen már a filmszínházak is műsorra tűzték Spike Jonze legújabb romantikus filmjét, A nő címmel. A film egy elvált férfi különös történetét mutatja be, aki annyira elveszik a virtuális világban, hogy beleszeret saját számítógépébe. A műről IDE kattintva bővebben is olvashattok!

A Wellness magazin Januári számában olvashattok testalkatra szabott edzéstervekről, Magyarország legjobb koripályáiról. Megtudhatod mi is az a Fizzy Jóga, melyet a Szex és New York Samanthaája is imád űzni. A rengeteg finom, diétás recept mellett egy külön részben olvashatsz a téli sportokról, a legjobb bemelegítő gyakorlatokról sízéshez és a legjobb síparadicsomokról.
8 hozzászólás

krisztike

11 éve, 1 hónapja és 24 napja

Wellnesst megvettem, nagyon tetszik, eddig nem ismertem egyébként! Zoránra nem jutottam el pedig nagyon szerettem volna.szomorú smiley

válasz erre

Minoni

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

Zorán koncertre lehet hogy kimegyek. Olyan megnyugtató a zenéje...

válasz erre

csillucs

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

Örülnék én is egy magazin ajánlónak! mosolygó smiley

válasz erre

Perec

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

Böllérfesztivál nem lehet rossz!

válasz erre

monyó

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

Lesz most már magazin-ajánló is?mosolygó smiley Nem rossz ötlet!

válasz erre

Pocok

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

Böllérfesztivál pont nekem való röhögő smiley Hús hús hús

válasz erre

Mirjam

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

Fizzy jóga?? Ilyenről még nem is hallottam. Érdekesen hangzik.

válasz erre

bonita

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

A film nagyon jónak tűnik!

válasz erre