7 °C
erős felhőzet
2024. április 23., kedd
Béla

A legjobb hétvégi programok (2014. április 12. - április 13.)

2014. április 11.
2.6331
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.A legjobb hétvégi programok (2014. április 12. - április 13.) - 2. kép

A zene kedvelőit a hétvégén Szeged városa invitálja kikapcsolódásra, méghozzá a XV. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál keretein belül, ahol már a mai napon is gitárkoncertek, valamint ismert gitárosok előadásait tekinthetik meg az egybegyűltek. Ezen felül a látogatók mindent megtudhatnak a gitározás örömeiről, megtekinthetnek különféle mesterkurzusokat, és beszélgethetnek a legnagyobb hazai és külföldi gitárosokkal is.

A finom sonkák kedvelőinek érdemes lesz a hétvégén felkeresniük Bábolna városát, ahol 2014. április 12-13-án immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Sonkafesztivál, a város lovaspályája mellett. A rangos verseny és fesztivál a magyaros vendéglátás alfája és ómegája, egy igazi gasztronómiai alkalom, ahol változatos programok, kulturális előadások, vásár és természetesen rengeteg sonka várja majd az egybegyűlteket.

A legjobb hétvégi programok (2014. április 12. - április 13.) - 3. kép

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend manapság országszerte a medvehagyma, amit már nem csak ínyencek fogyasztanak előszeretettel. Ezt a népszerűséget szeretné még inkább kiszélesíteni az immáron hetedik alkalommal megrendezésre kerülő bakonybéli Medvehagyma Napok névre hallgató fesztivál, ami április 12-én és 13-án várja az ízletes fűszernövény szerelmeseit. A medvehagyma bemutatása mellett a belőle készült ételek bemutatója és kóstolója után szervezett túrákon is részt vehetnek a látogatók, hogy megismerhessék a medvehagyma természetes élőhelyét.

A cseresznyefák virágzása minden évben óriási ünnep, és ebből szeretne hagyományt teremteni a jövőben Nagykörű községe. A kis szolnoki település így április 12-én, szombaton óriási mulatságra hívja a tavasz kedvelőit az első Cseresznyevirág-ünnep alkalmából, ami egy országos rendezvénysorozat részeként a legszebb évszak köszöntését tűzte ki célul, méghozzá kulturális és gasztronómiai programok kíséretében.

A legjobb hétvégi programok (2014. április 12. - április 13.) - 4. kép

A mozifilmek szerelmeseinek ezen a hétvégén egy igazi akciófilm-különlegességet ajánlunk figyelmébe, hiszen a filmszínházak már vetítik a Marvel-univerzum egyik legismertebb szuperhősének, Amerika Kapitánynak legújabb mozifilmjét. Az Amerika Kapitány: A tél katonája a szuperhős egy újabb csodálatos kalandját meséli el, amiről bővebb információt ITT olvashattok.

Magazin szemle
Ismét megjelent a Wellness magazin újabb száma, melyben egy kíméletlen 30 napos anticellulit edzésprogramot találtok, mely segít abban, hogy legyőzzétek azokat a makacs narancsbőrös felületeket, hogy a nyárra ne kelljen takargatni magatokat. Emellett egy külön rész foglalkozik a bicikli szerelmeseivel. Ha érdekel, hogyan menjetek bicikli túrára kisgyerekkel, vagy hogy milyen bringás programok lesznek nyáron, akkor mindenképpen vásároljátok meg a legújabb Wellness magazint.

Emellett ne feledjétek, még nincs késő a kreatívkodáshoz. Készüljetek fel a húsvétra egyedi dekorációkkal, melyhez segítséget nyújt az Éva magazin különszáma, az Éva kreatív.
8 hozzászólás

Sonci

10 éve, 10 hónapja és 23 napja

Sonka fesztiválra mennék, meg a cseresznyevirágos is érdekel de sajnos nincs autóm.szomorú smiley

válasz erre

Linda

10 éve, 10 hónapja és 23 napja

Wellness magazint asszem beszerzem. mosolygó smiley Narancsbőr ellen kellene tennem.

válasz erre

marco

10 éve, 10 hónapja és 23 napja

Idén kimarad a Sonkafesztivál, pedig az első óta rendszeresen járok, eddig csak egyszer maradt ki. De hát fogyi van kicsit így felesleges lenne lemennem a több kiló sonkáért.röhögő smiley

válasz erre

blondi

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

Én olvasgatni fogok hétvégén, most nem mozdulok ki...

válasz erre

Perec

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ebből nekem mozi lesz!kacsintó smiley

válasz erre

Minoni

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

Sonkafesztivál engem is érdekel bár eddig nem hallottam még róla!

Anticellulit edzésprogram is érdekel, ebből újságvásárlás is lesz!mosolygó smiley

válasz erre

monyó

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

Sonkafesztivál évek óta vonz de még nem jutottam el. Talán majd most...

válasz erre

Mirjam

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

Amerika kapitány kötelező lesz! mosolygó smiley És persze irány a Sonkafesztivál, venni valami fincsi házi sonkát!

válasz erre