17 °C
borús égbolt
2024. május 22., szerda
Júlia, Rita

A gőz ereje - kipróbáltuk a Tefal Pro Express Vision gőzállomását

2021. október 31.
108.3361
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A rohanós, elfoglalt hétköznapokban sokszor kell azzal a problémával szembesülni, hogy egy-egy ruhadarab gyűrötten kerül ki a ruhásszekrényből, vagy a szárítóban túlságosan összegyűrődik a ruhadarab. Ilyenkor muszáj a vasalót elővenni és kisimítani a ráncokat, de ez sok idő és még annak is megvan a veszélye, hogy bedugva marad a vasaló. A gyors és hatékony munkára alkották meg a Tefal GV9820E0 Pro Express Vision gőzállomását, mely a gőz erejével simítja ki a legapróbb ráncokat.


A legtöbb ember nem szeret vasalni, hiszen sok ideig tart ha nem jó vasalóval csináljuk és az is időbe telik, amíg megvárjuk, hogy felmelegedjen. Ha azonban megfelelő terméket használunk, akkor a vasalás egyszerű és gyors is lehet. A Tefal gőzállomása az egészen apró ráncokat is könnyedén eltávolítja a gőz erejével. A fejlett technológia biztosítja a folyamatos gőzkibocsátást akár 9 bar teljesítménnyel. A készülék hosszabb vasalás mellett, az utolsó pillanatban történő javításokra is tökéletes. Emellett fontos megjegyezni, hogy a gőz a baktériumok, vírusok és csírák 99,99 %-át elpusztítja, ami manapság egy nagyon fontos előny.

A gőz ereje - kipróbáltuk a Tefal Pro Express Vision gőzállomását - 2. kép

A gőzzel az egészen kényes ruhákat is könnyedén kisimíthatjuk, de akár a plüss állatokat is átgőzölhetjük a vasalóval. A készülék Smart Steam rendszerének köszönhetően automatikusan kiereszti a gőzt, amikor elkezdjük a vasalást, és kikapcsolja azt, amikor a vasalót függőleges helyzetbe állítjuk. Nem kell attól félni, hogy megéget minket a gőz.

A vasaló fogantyúján könnyedén beállíthatjuk a kívánt programot, valamint ugyanitt bekapcsolhatjuk a vasalón a LED világítást. A LED világítás egy nagyon hasznos dolog a készüléken, ugyanis gyenge fény mellett is tökéletesen látni fogjuk a vasalni kívánt ruhát, de a sötét anyagból készült ruhák esetén is jól jön az extra világítás.

A gőz ereje - kipróbáltuk a Tefal Pro Express Vision gőzállomását - 3. kép

A gőzállomás hatalmas tartályának köszönhetően akár 90 percig is lehet vele vasalni, így aki csak ritkán használja, annak nem kell sűrűn töltögetnie. A készüléknek egyedülálló kivehető vízkőgyűjtője van, ami megakadályozza, hogy vízkövesedjen a gép. További pozitívum, hogy nagyon gyorsan felmelegszik, valamint automatikusan ki is kapcsol egy idő után, ezért nem kell amiatt aggódni, hogyha bekapcsolva hagyjuk a vasalót.

A készülék kissé nehéz, főleg ha meg van töltve vízzel, ezért nem ajánlott mindenhova magunkkal cipelni, inkább csak otthoni használatra ajánlott. Illetve a méretét tekintve is olyan vasalódeszkát érdemes hozzá venni, amin kényelmesen elfér. Csendes üzemmódjának köszönhetően nem zavarjuk a családot vasalás közben, így a reggeli órákban is csendben, nyugodtan készíthetjük elő a ruhákat aznapra.

A gőz ereje - kipróbáltuk a Tefal Pro Express Vision gőzállomását - 4. kép

A nagynyomású gőz mélyen behatol a szövetbe, így garantált a 100 %-os hatékonyság, és a vasalási idő akár a felére is csökken. Ha Te is sűrűn szoktál vasalni és fontos számodra, hogy gyorsan és hatékony végezz a házimunkával, akkor mindenképpen érdemes beruházni egy Tefal Pro Express Vision gőzállomásra, mely 180.000-190.000 forintos áron érhető elő.

Tesztünk során nagyon meg voltunk vele elégedve, könnyű a használata és gyorsan lehet vele dolgozni, a hétköznapokban is nagyon hasznos egy ilyen készülék. A nagy tartályának köszönhetően pedig sokáig lehet vele dolgozni, ami szintén óriási előny. A súlya kicsit sok, de ezt az egyet leszámítva nem lehet rá semmilyen panaszunk.

A gőz ereje - kipróbáltuk a Tefal Pro Express Vision gőzállomását - 5. kép

4 hozzászólás

Lolaa

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nagyon hasznos tud lenni egy ilyen. Nekem is van gőzvasalóm, de az nem ilyen jó. Remélem lesz egyszer ilyenem.

válasz erre

eperjam

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

Jók a gőzvasalók, nekem is hasonló van.

válasz erre

bettike

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

Ahh de szeretnék egy ilyet. Sok inget kell vasalnom és ami van, az nem túl jó.

válasz erre

Sandy

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nem semmi ára van. Nem is tudtam, hogy ezek ilyen drágák.

válasz erre