7 °C
erős felhőzet
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

5 jel, amire figyeljünk oda, ha az applikációk segítségével várjuk Ámor nyilát!

2021. május 05.
39.5821
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Az internetes társkeresés az aranykorát éli. Egyre többen döntenek úgy, hogy a párkeresést is az online térbe helyezik át, aminek sok pozitív vetülete van, de számos esetben veszélyes és kiábrandító is tud lenni. Vannak azonban olyan figyelmeztető jelek, amelyeket mindenképpen tartsunk szem előtt, hogy ne fulladjon katasztrófába a próbálkozásunk. Motiváltak tudjunk maradni még abban az esetben is, ha hetekig nem találunk olyan beszélgetőtársat, aki felé bizalmat tudnánk szavazni, éreznénk azt a pluszt, ami miatt szóba jöhetne a személyes találkozó lehetőségei.


Bort iszik, vizet prédikál

A profilja alapján ő lenne az álompasi? Számos egyezés található köztetek? Az algoritmus alapján úgy látszik megvan a nagy Ő? Jobb, ha sokkal óvatosabb vagy annál, minthogy minden egyes fellángolásba higgyj és kiérdemlés nélkül megbízz a potenciális személyben. Nem kell azonban teljesen bizalmatlannak lenni, de figyeljük meg, hogy a férfi szavai mennyire vannak összhangban a cselekedeteivel. Az interneten is ki lehet szűrni azt, hogy egy férfi mennyire megbízható, mikor és hogyan tartja a szavát, de az igazi próba személyesen zajlik.

5 jel, amire figyeljünk oda, ha az applikációk segítségével várjuk Ámor nyilát! - 2. képGyanúsan tökéletes az élete

Messziről kerüljük el az olyan partnerjelölteket, akik nem önazonosak. A profil alapján, ha egy jól felépített, vadászatra kész háló leselkedik ránk, azt már egy rövidebb, koncentráltabb csevej után is felmérhetjük. Az online szférában nagyon könnyű hamis képet kialakítani magunkról, amit aztán valóságnak is hihetünk, ugyanez vonatkozik másokra is. Vállaljuk fel a jelenlegi életkörülményeinket és ugyanebben a szellemiségben keresgéljünk a másik oldalon! Legyünk szkeptikusak és győzzük le a naívitásunkat!

Az egy fotós vadász

Ismerkedésnél figyeljünk arra is, hogy valóban azzal a személlyel van-e dolgunk, akit a közzétett fotón látunk. Sok esetben azok, akiknek egyetlen egy igazán jól festő profilképe van, lehet, hogy hamisan, illegálisan tulajdonította el más fotóját azért, hogy elrejtse az igazi arcát. Az identitás cseréje, még mindig igazán nagy bulinak számít a társkeresőkön. Legyünk körültekintőek és kérjünk több fotót, amik természetes, lazább helyzetben készültek a másikról.

Szexista BIO-val rendelkezik

Egyértelműen meneküljünk, ha egy nekünk külsőleg tetsző partnerjelölt, már a profiljában is szexista kiírásokat eszközöl. Gondoljuk végig, hogy egy ilyen ember milyen lehet a való életben és miként is viselkedne párkapcsolatban, ha nyíltan felvállalja az ellenérzéseit az online oldalakon. Ez a személy az otthoni körülmények során sem fogja vissza majd magát és ezzel kerek perec negatív spirálba taszíthatja a partnert is.

5 jel, amire figyeljünk oda, ha az applikációk segítségével várjuk Ámor nyilát! - 3. képRögtön átmenne egy másik felületre

A beszélgető partnernél, akkor is gyanakodjunk, ha a másik igen korán, akár már néhány mondat után is arra kér minket, hogy váltsunk felületet és egy sokkal népszerűbb oldalon, lehetőleg valamelyik közösségi felületen folytassuk az ismerkedést. Ilyenkor legyünk résen és ne fedjük fel a teljes személyazonosságunkat, ne adjunk támadható felületet. Az a férfi, aki komolyan gondolja az ismerkedést tud várni addig, amíg kialakul egy minimális bizalmi faktor, majd aztán tér rá a váltás lehetőségére.
1 hozzászólás

regeena

3 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nem könnyű itt találni valakit, általában a pasik csak szexet akarnak. Oda kell figyelni, jó cikk lett.

válasz erre