13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

5 házi praktika, amivel kiderítheted, hogy milyen nemű babád lesz!

2022. április 06.
51.4711
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A világ egyik legtermészetesebb dolga a terhesség, csodálatos időszak, melynek végeztével megkezdődik az édesanya szerepkör. A terhességet a nők többsége nagyon egyedien éli meg, sokan a kezdeti szakaszban állandóan rosszul vannak, de vannak nők, akik mint a mesében teljesen kivirulnak és csodálatos időszakként élik meg a várandósságot. A babavárás során a gyermek neme egy olyan kardinális kérdés, amit a legtöbbünk nem tud 9 hónapon át nyugodtan kivárni. A biztos orvosi vizsgálat vagy a nagy, nemet bejelentő családi buli előtt érdemes lehet néhány házi praktikát is kipróbálni, ami iránymutatást adhat a témában. Néhány otthoni trükk, amivel te és a partnered is elszórakozhat, várva az eredményt arról, hogy fiú vagy kislány érkezik trónörökösnek. Lássuk is a mi top 5-ös listánkat ehhez!


1. A kínai naptár

A kínai naptár teszt voltaképpen egy interneten is elérhető előrejelzés, melyhez összesen két adatot kell megadni. A kínai naptár viszonylag pontosan meg tudja határozni, már a fogantatás hónapja és az édesanya fogantatási életkora alapján azt, hogy milyen nemű lesz a kisbaba. Egy próbát mindenképp megérhet, a teszt pedig itt érhető el!

5 házi praktika, amivel kiderítheted, hogy milyen nemű babád lesz! - 5. kép

2. Szódabikarbóna teszt

A népi hiedelmek szerint egy kis szódabikarbóna is árulkodó lehet a baba nemét illetőleg. A teszt elvégzéséhez két dologra lesz szükség: némi szódabikarbónára és friss vizeletre. A hagyományok szerint, ha a keveredés után a vizelet habosodni kezd, mint a sör, akkor kisfiút várhat a család. Buborékosodás esetén pedig egy kis hercegnő fog előbújni pár hónapon belül.

3. A baba szívverése

A szívverős teszt azt mondja ki, ha a baba szíve percenként 140-nél magasabbat üt, akkor az illetőnek kislánya fog születni. Minden eredmény, ami ez alatt a szám alatt van, az kisfiú érkezését jelzi. Ez egyébként egy régi meséből eredő népi hiedelem, amelyet a bölcs, már édesanyaként is tevékenykedő asszonyok tapasztaltak ki.

5 házi praktika, amivel kiderítheted, hogy milyen nemű babád lesz! - 4. kép

4. A hipó teszt

A hipó teszt szinte teljesen ugyanúgy működik, mint a szódabikarbónával dolgoznánk. Itt is az a fontos, hogy megfigyeljük a két komponens egymással létrehozott reakcióját. A buborékosság kislányt, a habosodás kisfiút jelöl, de néha elég nehéz eldönteni, hogy most éppen melyik folyamat megy végbe.

5 házi praktika, amivel kiderítheted, hogy milyen nemű babád lesz! - 3. kép

5. Az ételek utáni sóvárgás

Utolsó tesztpontként természetesen az ételek utáni vágyakozást sem hagyhattuk ki. A kismamák többségéről úgy tartják, hogy ha édesszájúvá válik a terhesség alatt, akkor bizony kislány érkezésére számíthat a család. Sós ízvilágnál pedig kisfiú növekedhet az édesanya pocakjában.

5 házi praktika, amivel kiderítheted, hogy milyen nemű babád lesz! - 2. kép

Nyilvánvalóak ezek a tesztelési lehetőségek inkább csak szórakozásra jók, de ha szeretsz kísérletezni, erőteljesebben hiszel a babonákban és a népi hagyományokban mindenképpen próbáld ki ezeket is! Amennyiben egyedül túl unalmasnak találod ezek elvégzését hívd fel a legjobb barátnőd és vizsgálódjatok együtt! Végtére is a legegyszerűbb és a legbiztosabb megoldás a baba nemének a kiderítésére minden esetben egy orvosi vizsgálat.
1 hozzászólás

Móni

2 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nem tudom mennyire lehet ezekkel pontosan megtudni, de az orvos tud biztosat.

válasz erre