34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

5+1 jele annak, hogy a pasid már nem boldog melletted

2018. március 17.
8.1651
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Sajnálatos módon mindennek vége lesz egyszer, így muszáj beletörődnünk abba, hogy semmi sem tart örökké, még az emberi kapcsolatok sem. Bár akadnak, melyek valóban sírig kísérik a párokat, azonban sokszor az érzelmek kihűlnek, ami hol egyoldalú, hol mindkét fél belátja, hogy nincs értelme folytatni. Ha te is ettől félsz, összegyűjtöttünk 5+1 okot, amikor nem árt jobban odafigyelned a pasidra, mert talán még visszahozhatod a kapcsolatot a szakadék széléről!


1. Elmaradnak a bókok!

Bár egy többéves kapcsolatban a bókok mindennapossága megszürkülhet vagy eltűnhet, de teljesen soha nem szabad elveszniük, így ha a másik fél már nem tudja meglátni benned a szépet és a jót, akkor nyilván elmaradnak a dicséretek és az olyan megnyilvánulások is, melyek korábban mindennaposak voltak. Lehet ez csak egy ágyba hozott kávé, egy ölelés a reggeli indulás előtt, a lényeg, hogy már nincs meg köztetek.


2. Ingerültté válik, nincs türelme hozzád!


Ha a pasid korábban maga volt a megtestesült nyugalom, mostanában viszont csak vitatkozik és kiabál veled, túl gyakran ingerült és érezhetően nincs türelme hozzád, az határozottan azt jelenti, hogy már idegesíted őt, nem szeret és nem akar melletted lenni. Kérdezz rá és kutassátok fel az okát, hiszen ezt sokszor csak semmiség okozza!

3. Állandóan csak a mobilját nyomkodja!

Bár az okostelefonok és a közösségi oldalak egy kapcsolatban a pestist jelentik, de mint indikátorok nagyon jók, hiszen amíg egy pasinak fontos vagy, addig nyilván nem akar majd állandóan a közösségi oldalakon lógni és a telefonját nyomkodni. Amennyiben azonban ilyen irányú változás állt be, bizonyára ebben keresi a boldogságot, és nem benned!

4. Gyakran eltűnik vagy marad ki otthonról!

Minden egyes kapcsolatban bizalmatlanságra adnak okot a gyakori eltűnések mellett az otthoni kimaradások. Teljesen mindegy, hogy ez bizonyítottan csak barátokkal történik, vagy ismeretlen személyekkel, a probléma az, hogy egyáltalán megtörténik, és ez kapcsolatotok szempontjából semmi jót nem jelent.


5. Már a munkája is fontosabb!


Korábban eszébe sem jutott túlórázni, most pedig állandóan a munkahelyén lóg? Azért, mert menekül valami elől, így nem kizárt, hogy éppen előled. Ha ezt tapasztalod, feltétlenül ülj le vele, hiszen ha csak nem kényszerítik az embert, senki sem szívesen dolgozik többet a kelleténél, nem igaz?

+1. Már a szex sem érdekli!

Ha az intimitás kiveszett egy kapcsolatból, ott jellemzően már óriási problémák vannak. Pláne, ha mindez fiatalkorban következik be, így itt az ideje, hogy visszahozzátok az intimitást, még mielőtt túl késő lenne. Ha ezen a téren van baj, azt már nem egyszerű helyrehozni, de ha mindketten elég nyitottak vagytok, akkor nincs lehetetlen!
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Ezek nagyon igazak. Csak néha nem jó észrevenni.

válasz erre

bettike

6 éve, 10 hónapja és 14 napja

Aki ezekből a jelekből nem tanul, az meg is érdemli.

válasz erre