34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

5+1 fürdőruha baki, amit sokan elkövetnek

2018. május 26.
5.9941
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Lassan belecsúszunk a fürdőruhás szezonba, ami a legtöbb nő számára kész rémálom. A plusz kilóktól való szabadulás kombinálása ugyanis a tökéletes, a hátrányokat eltakaró, de az előnyöket megmutató fürdőruha kiválasztásával minden évben hetekre elég fejtörőt ad többségünknek. Sokan azonban ennek ellenére is képesek bakizni, éppen ezért összegyűjtöttük a legáltalánosabb fürdőruhás problémákat, melyek közül sokat szinte biztosan te is elkövetsz.


1. Először is szabadulj meg a régitől!

Az egyik legfontosabb, hogy bár nyilván egy trendi bikini is lehet gáz, de igazán nevetségessé akkor teszed magadat, ha egy több évvel ezelőtti, kinyúlt, kifakult, esetleg idejétmúlt mintázattal ellátott fürdőruhát veszel magadra. A legfontosabb tehát, hogy ezeket gyorsan dobjuk a kukába, és induljunk el újat vásárolni magunknak.


2. Felejtsd el az egyrészes darabokat!


Az egyrészes fürdőruhák évekkel ezelőtt, valamikor régen talán trendik voltak, ma azonban egyáltalán nem azok. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lenne meg a megfelelő helyük, hiszen ha rendszeresen járunk úszni egy uszodába, akkor oda nyilván ezek praktikusabbak, és biztonságosabbak is, azonban ha jól akarunk mutatni, akkor mindenképpen a kétrészes darabok közül válogassunk.

3. Minták? Függők? Ugyan már!

Idén a fürdőruhák világában aktuális trend a visszafogottság, a letisztult minimalizmus. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a csicsás, túlszínezett és óriási mintákkal ellátott darabokat messzire kerüljük el, hiszen nem bálba készülünk, hanem a strandra, ahol nem mutatnak jól sem ezek, sem a különféle függők, bevarrások és egyebek. Az egyszerű itt tényleg nagyszerű lesz.

4. Tanga vagy nem tanga?

A fürdőruhák világában is egyre gyakoribbak a tangával ellátott darabok, melyeket sokszor olyan alakkal is felvesznek a nők, amivel nem kéne. Alapból kijelenthető, hogy a tanga nem a strandra való, ha csak nem szexpartnert keresünk, esetleg direkt azt akarjuk, hogy minden szem a formás popsinkra szegeződjön. Már amennyiben formás a popsink ugyebár, hiszen a tangát az esetek többségében sajnos nem azok a nők veszik fel, akiknek ez indokolt lenne, szóval kétszer gondold meg.


5. A cickó jól elfér?


A megfelelő bikini kiválasztásakor rendkívül lényeges szempont a cici. A melleknek ugyanis nemcsak kényelmesen el kell férniük a fürdőruhában, hanem mindemellett olyan ruhaneműt is kell választanunk, ami biztonságosan megtartja őket, nem szakad le rólunk egy kis úszás vagy bohóckodás során, hiszen az rengeteg kellemetlen percet okozhat számunkra. Ügyeljünk tehát erre, és ha szükséges, ne szettben válasszunk fürdőruhát, hanem külön a felső és külön az alsó részt.

+1. Ne akarj semmit se takarni!

Sokan úgy választanak bikinit, hogy azzal lehetőleg eltakarjanak valamit, ezáltal ilyen rojtokkal, olyan szoknyaszerű kiegészítőkkel ellátott darabokat vesznek magukra, amivel gyakran csak rontanak a helyzeten. Mielőtt strandra mész, fogadd el magad, te ilyen vagy, és kész. Ha ez nem sikerül, inkább ne menj nyilvánosan fürdeni, hiszen bármilyen ruhát is választasz, abban rosszul fogod érezni magadat.
1 hozzászólás

Enci

6 éve, 8 hónapja és 3 napja

Azért vannak egészen jó egy részes ruhák én szeretem őket. Van amit el kell takarni.

válasz erre