19 °C
tiszta égbolt
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

5+1 dolog, ami azt bizonyítja, hogy rendben van a szexuális életed

2019. március 16.
12.8751
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A szexuális élet minden kapcsolat egyik alapvető mozgatórugója. Bár elég nyilvánvaló, hogy mellette egy sor más lényeges dolog is van még, a közös témák, a közös érdeklődési kör vagy a kölcsönös tisztelet, azonban ha az ágyban minden rendben van, akkor nagy baj már nem lehet a mindennapokban. Hogy neked egészséges a szexuális életed? Erre a kérdésre keressük a válaszokat az alábbiakban!


1. Nincsenek tabuk!

Amennyiben a szexuális életetekben bármi szóba jöhet, új pózok, segédeszközök vagy éppen valamilyen exkluzív szerepjáték, akkor az azt jelenti, hogy nálatok nem léteznek tabuk. Ez nagyon fontos az egészséges szexuális élethez, hiszen egy kis gátlástalanságra, egy kis határtalanságra a négy fal között azért nagy szükség lesz.

5+1 dolog, ami azt bizonyítja, hogy rendben van a szexuális életed - 2. kép

2. Rendben van a szexuális kommunikáció!

Ez persze nem azt jelenti, hogy az együttlétek alatt tudtok egymással beszélgetni, sokkal inkább azt, hogy ha probléma van, akkor azt meg tudjátok beszélni egymással. Vagy ha jó volt, akkor azt is, hiszen a kommunikáció nemcsak a mindennapokban létfontosságú, hanem a szexuális élet kapcsán is elengedhetetlenül lényeges, mert ha nem jutsz el a csúcsra, ha valami nem jó neked, akkor az hosszabb távon frusztrációt okozhat.

3. Mindenki eljut a csúcsra!

A szexuális élet sikerének az egyik mérőszáma az orgazmus. A szex minősége, avagy a cél beteljesítése rendkívül lényeges, hiszen ha csak színleled a dolgot, ha mindig megjátszod magad, akkor azt úgy nevezik, színészkedés, és nem úgy, hogy szex vagy orgazmus. Ha tehát nincs, vagy csak nagyon ritkán van orgazmusod, akkor az azt jelenti, hogy komoly a baj, de ha nagyjából mindig, mindenki eljut a célba, akkor ott minden rendben van.

4. A mennyiség is elegendő!

A minőség persze egy dolog, de a mennyiség is lényeges, ami sok kapcsolatban problémásabb pont, mert a nőknek és a férfiaknak ezen a téren eltérőek az igényeik, és tévedés azt hinni, hogy mindig a férfiak javára. Minden kapcsolatban vannak mélypontok és kiemelkedőbb időszakok, de az együttlétek számával mindenkinek elégedettnek kell lennie.

5+1 dolog, ami azt bizonyítja, hogy rendben van a szexuális életed - 3. kép

5. Tudtok változtatni!

Mert néha változtatni kell, pláne ha már évek óta egy párt alkottok. Nyilván nem arról van szó, hogy keresztben-hosszában ismernetek kell a Káma-Szutrát, azonban néha ezen a téren is szükséges lesz egy kis újítás és változtatás. Ha képesek vagyok közösen megtenni az ehhez szükséges lépéseket, akkor a szexuális életetekkel minden a legnagyobb rendben van.

+1. Megvannak a spontán együttlétek!

Rengeteg kapcsolatban előfordul, hogy rutinná válnak az együttlétek, ezáltal ha szerda, akkor szexnap van és így tovább. Ez nem rossz, de ha mellette nincsenek spontán együttlétek, akkor az mindennek nevezhető, csak egészséges szexuális életnek nem. Nyilván a szürke és stresszes mindennapok során gyakran előfordul, hogy néha nincs kedve valakinek ágyba bújni, de ez nem tartós, erre nem szabad alapozni semmit.
nincs még hozzászólás